Autor Tema: Golf 7.5 TCR  (Pročitano 2207 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
Odg: Golf 7.5 TCR
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 31, 2024, 11:31:21 pre podne »
Pekare, jedino ti zameram sto si sa manuelca presao na DSG, inace je auto top, kao i svaki tvoj. beer

Ja ga student ne bi vise saltao da mi je otac rodeni. Automatik zakon, a ako hoces da sam saltas ima opcija
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže deki1.8T

• VW Početnik
  • Auto: Leon Cupra 300 DSG
« Odgovor #21 poslato: Oktobar 31, 2024, 01:22:25 posle podne »
Pokusaj naci A6 3.0 tdi sa iznad 120.000 u Njemackoj kod ovlastenog dilera.
Šta nijedan 3.0 tdi nema preko 120.000?  lollol

I usput onako da ti kazem kuloarske price po ovlastenim V.A.G. servisima. Kazu da se Seat pravi od djelova koji padnu sa trake u audiu, volkswagenu i skodi mahac
Ovo bi me trebalo uvrijediti ili?

Deki, evo ti moja petica GTI trenutno je na 290 000km, nikad otvaran motor. I ako se pitas ko ce da ga kupi, reci cu ti kad ga budem prodao, isto kao sto sam i bivsu cetvorku GTI prodao sa 300 000km u roku od mesec dana, bila je buvkalno naskuplja golf cetvorka na nasim oglasima u tom trenutku. I jedan i drugi auto su cipovani.

Kod nas na Balkanu je sve moguće, vani auto s 300.000km sigurno nije najskuplji u oglasniku.
Uz to si imao i brdo sreće. Evo čitam jučer, jedna kovanica od 2 eura s likom neke ženske negdje prodana za 25.000 eura negdje na aukciji. A imaš ih i po 100 eura u oglasima. biggrin biggrin

Želim reći, sportski kompakti se u pravilu ne voze puno, (čak ni vani), a i ako se voze prodaju se za puno manju cijenu.
Ne kužim šta je tu čudno.
GTI ćeš vani naći s manje od 100tkm, TDI teško.

Vjerujem da je pekar svog dobio za dobru cijenu u Njemačkoj. Auto izgleda odlično i nek mu je sretno  driving

« Poslednja izmena: Oktobar 31, 2024, 01:28:33 posle podne od strane deki1.8T »

Van mreže Pekar

• Master Member
  • Auto: GOLF 7.5 TCR
« Odgovor #22 poslato: Oktobar 31, 2024, 01:58:02 posle podne »
deki, uopste nije malo placen auto, od prvog vlasnika sa ful elektronskom servisnom istorijom auta, tesko mozes naci za neke manje pare, bez obzira koliko je preso, od nemca. za mene kilometraza je samo broj na tabli, koju mozes napisati kako god ti odgovara, vise mi je bitno samo stanje auta i od koga ga kupujem, jer se i to takodje i te kako gleda, kao sto je paul reko,nije vazno koliko je auto presao, nego ko je sa njim vozio te kilometre.  nalazio sam gore tcr-ovi sa po 120-160000km. treci vlasnik po 24.000e a auto unutrqa ne pitaj, sedista otrcana,boze sacuvaj,izgleda umorno spolja i unutra, kada na slikama tako izgleda moz misliti sta je uzivo, i onako svi mi bukvalno govore da sam budala sto nisam spustio na 60km. to me ne zanima uopste. nego, neka oni nas sluze kako treba pa makar bili i po pola miliona, totalno nebitna stvar ;) :26

Pekare, jedino ti zameram sto si sa manuelca presao na DSG, inace je auto top, kao i svaki tvoj. beer
hvala bratac :26 TCR se proizvodio  samo sa DSG

zaboravih da napisem, auto je fabricki sa 290ks i 370nm. inace danas stigle svecice i vw tasic jagodina zakazano u utorak 5.11.2024g. na servis ulja filtera, rashladne tecnosti,antifriza,zamena ulja u diferencijalu i kompletna inspekcija i provera auta,mehanicki,tehnicki i dijagnosticki, pa vide ce mo sta ce reci ;)

Jos jednom se ponavlja prica da nije vazno koliko je auto presao, nego ko je sa njim vozio te kilometre. mahac

Van mreže deki1.8T

• VW Početnik
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 31, 2024, 03:12:33 posle podne »
deki, uopste nije malo placen auto, od prvog vlasnika sa ful elektronskom servisnom istorijom auta, tesko mozes naci za neke manje pare, bez obzira koliko je preso, od nemca. za mene kilometraza je samo broj na tabli, koju mozes napisati kako god ti odgovara, vise mi je bitno samo stanje auta i od koga ga kupujem, jer se i to takodje i te kako gleda, kao sto je paul reko,nije vazno koliko je auto presao, nego ko je sa njim vozio te kilometre.  nalazio sam gore tcr-ovi sa po 120-160000km. treci vlasnik po 24.000e a auto unutrqa ne pitaj, sedista otrcana,boze sacuvaj,izgleda umorno spolja i unutra, kada na slikama tako izgleda moz misliti sta je uzivo, i onako svi mi bukvalno govore da sam budala sto nisam spustio na 60km. to me ne zanima uopste. nego, neka oni nas sluze kako treba pa makar bili i po pola miliona, totalno nebitna stvar ;) :26

Ma naravno, nije sve u kilometrima, to stoji.
Ne bih se baš složio da uopće nije važno koliko je prešao, ali ne znači nužno da je loš.
Samo kažem da inače te aute ljudi ne koriste za nabijanje km u većini slučajeva. I tu nema ništa čudno.
Vani ima primjeraka i sa malo i sa puno km. Ali baš 40.000-50.000 km godišnje s GTI TCR, to je rijetkost čak i za Njemačku.

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 31, 2024, 07:18:06 posle podne »
Ja ti kazem iz prve ruke ,a ti ograden u glavi ko tor za ovce. mahac
Ima i te kako 3.0 tdi i sa 400.000 + na satu ali ga ne prodaje ovlasteni preprodavac.
U Njemackoj, Austriji, Svici je sasvim je normalno voziti i Cupru i TCR i 911 svakodnevno
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže raca1

• Hero Member
  • Pol: Žena
  • Auto: YAMAHA
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 31, 2024, 07:42:01 posle podne »

Ja ga student ne bi vise saltao da mi je otac rodeni. Automatik zakon, a ako hoces da sam saltas ima opcija

Ne daj se godinama, moja Ines
Drugačijim pokretima i navikama

baš lepo rečeno ne daj se drugačijim pokretima i navikama.
Smorio se ko Saša Matić u bioskopu.

Van mreže deki1.8T

• VW Početnik
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 31, 2024, 09:56:10 posle podne »
Ja ti kazem iz prve ruke ,a ti ograden u glavi ko tor za ovce. mahac
Ima i te kako 3.0 tdi i sa 400.000 + na satu ali ga ne prodaje ovlasteni preprodavac.
U Njemackoj, Austriji, Svici je sasvim je normalno voziti i Cupru i TCR i 911 svakodnevno
Pa šta, jbt ovlašteni preprodavač, ko govori o tome?

Vi se meni čudite, a ja samo kažem da se i vani većinom s dizelima ili službenim autima nabijaju kilometri. Kao i na Balkanu. Da, imat će i benzinci veću kilometražu zbog veće udaljenosti na koju ljudi putuju, ali ne baš 40-50tkm godišnje s gti-em.

Ali nećemo više spamati pekaru temu ajde.

Auto je odličan i puno sreće mu želim.

Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 31, 2024, 10:34:58 posle podne »
Opusteno ljudiii :26
evo malo boljih slicka ;)

Jos jednom se ponavlja prica da nije vazno koliko je auto presao, nego ko je sa njim vozio te kilometre. mahac

Van mreže deki1.8T

• VW Početnik
« Odgovor #28 poslato: Oktobar 31, 2024, 10:42:14 posle podne »
Dobar, dobar....po slikama je top, posebno mi se iznutra sviđa.

Nego pekare, šta je u planu, Revo stage 1 ili?
Imaš li dragy?

Baš me zanima kako će ići.

Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #29 poslato: Oktobar 31, 2024, 10:48:23 posle podne »
 congratulations
samo cu ici stage 1, ali to cu tek na prolece da radim, sad da narucim turbo inlet, i silikonsko crevo,bmc ili K&N panelni filter,sta nadjem i da izbusim onaj usisnik za vazduh sto mu je desna strana ispred kucista filtera zatvorena, i to je to,bice mu i vise nego dovoljno za prednji pogon :)
dragy cekam vec 5 meseca,obecao mi drug da ce mi zavrsiti kada budu na popustu kao sto njemu uzeo,tako da sam skroz zaboravio na njega a bice da je i on na mene boodala pa cu najverovatnije sam da si porucim u skorije vreme...
« Poslednja izmena: Oktobar 31, 2024, 11:02:38 posle podne od strane Pekar »

Van mreže deki1.8T

• VW Početnik
« Odgovor #30 poslato: Oktobar 31, 2024, 11:41:28 posle podne »
congratulations
samo cu ici stage 1, ali to cu tek na prolece da radim, sad da narucim turbo inlet, i silikonsko crevo,bmc ili K&N panelni filter,sta nadjem i da izbusim onaj usisnik za vazduh sto mu je desna strana ispred kucista filtera zatvorena, i to je to,bice mu i vise nego dovoljno za prednji pogon :)
dragy cekam vec 5 meseca,obecao mi drug da ce mi zavrsiti kada budu na popustu kao sto njemu uzeo,tako da sam skroz zaboravio na njega a bice da je i on na mene boodala pa cu najverovatnije sam da si porucim u skorije vreme...
Super, a taj usis je prvo što sam i ja napravio.

Ćeš ići baš na Revo ili neku drugu mapu?

Van mreže ssrki

• Full Member
« Odgovor #31 poslato: Novembar 01, 2024, 05:02:28 pre podne »
Malo ti ukrivo stoji ta prednja tablica , inače sve ostalo top

Sent from my ELI-NX9 using Tapatalk

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #32 poslato: Novembar 01, 2024, 12:50:59 posle podne »
 misli1 moguce  :25

Ćeš ići baš na Revo ili neku drugu mapu?

ici ce revochip mapa, ovi nasi,  sale ce radeti, on radeo sva moja  bivsa auta,tako da samo kod proverenog :)

evo jedan kratki trailer

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
« Odgovor #33 poslato: Novembar 01, 2024, 07:00:40 posle podne »
Fale ti cepovi na sarafima tockova. Ako Grobar bude prolazio po neki les poslati cu ti jedan set  bleh

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #34 poslato: Novembar 01, 2024, 09:02:33 posle podne »
Jel ovo na struju?
Ja cu uzeti par slika za desktop...
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže deki1.8T

• VW Početnik
« Odgovor #35 poslato: Novembar 02, 2024, 12:15:05 pre podne »

Baš sam malo iz dosade pretraživao autoscout24  biggrin
Stavio sam kriterij 150.000+ km i cijelu Europu i dobio sljedeće rezultate, po modelima:

3 oglasa GTI-a TCR ( jedan ima 170.000 km)
9 oglasa GTI-a

Onda sam samo dodao 2019. nadalje i dobio:

277 oglasa Golfa dizelaša ( svi motori )
76 oglasa Golfa benzinaca ( svi motori )

I sad ti meni kaži da europljani i zapadnjaci tuku km s GTI-evima, a ne s dizelima.

Sve je moguće naći, ali zna se šta je pravilo, a šta iznimka.

Živio
« Poslednja izmena: Novembar 02, 2024, 12:18:52 pre podne od strane deki1.8T »

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #36 poslato: Novembar 02, 2024, 04:08:56 posle podne »
Fale ti cepovi na sarafima tockova. Ako Grobar bude prolazio po neki les poslati cu ti jedan set  bleh
thumbup
Jel ovo na struju?

kao fen za kosu lollol

Van mreže Zgubidan

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Auto: Ibiza 6L & Ibiza 6J FR TDI
« Odgovor #37 poslato: Novembar 02, 2024, 09:05:06 posle podne »
Cestitam Novu Munju  driving

TOP je po ovim novijim slickama ... Enterijer mi se posebno svidja , Felne bi menjao  :84

ako budem u svabiji negde blizu Paula donosim cepove  biggrin

ovo za chip ... hm do proleca  :rolleyes: da ne bude neka 8.  :57

Sa srecom Legendo pratim  :26
Slobodni smo za svaku istinu,odgovorni pred njom i obavezni da je cuvamo od lazi.

Van mreže Pekar

• Master Member
« Odgovor #38 poslato: Novembar 03, 2024, 08:08:48 pre podne »
Hvala drug za 8-icu, sta znam, ono sto bi ja hteo jos im bas jaka cena, felnice obavezno na prolece idu 19 moteck evolutione,sede mi u dnevni boravak,samo cekam momenat kada ce lepsa polovina sa sve tockovi da me izbaci napolje a ovo mu je sada zimski set na autu.

Послато са HTC U23 pro помоћу Тапатока

Van mreže mur3633

• Master Member
« Odgovor #39 poslato: Novembar 03, 2024, 08:53:31 pre podne »
Ove felne su bomba, iako nisam fan crnih felni.

Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
TDI POWER