deki, uopste nije malo placen auto, od prvog vlasnika sa ful elektronskom servisnom istorijom auta, tesko mozes naci za neke manje pare, bez obzira koliko je preso, od nemca. za mene kilometraza je samo broj na tabli, koju mozes napisati kako god ti odgovara, vise mi je bitno samo stanje auta i od koga ga kupujem, jer se i to takodje i te kako gleda, kao sto je paul reko,nije vazno koliko je auto presao, nego ko je sa njim vozio te kilometre. nalazio sam gore tcr-ovi sa po 120-160000km. treci vlasnik po 24.000e a auto unutrqa ne pitaj, sedista otrcana,boze sacuvaj,izgleda umorno spolja i unutra, kada na slikama tako izgleda moz misliti sta je uzivo, i onako svi mi bukvalno govore da sam budala sto nisam spustio na 60km. to me ne zanima uopste. nego, neka oni nas sluze kako treba pa makar bili i po pola miliona, totalno nebitna stvar
Pekare, jedino ti zameram sto si sa manuelca presao na DSG, inace je auto top, kao i svaki tvoj.
hvala bratac
TCR se proizvodio samo sa DSG
zaboravih da napisem, auto je fabricki sa 290ks i 370nm. inace danas stigle svecice i vw tasic jagodina zakazano u utorak 5.11.2024g. na servis ulja filtera, rashladne tecnosti,antifriza,zamena ulja u diferencijalu i kompletna inspekcija i provera auta,mehanicki,tehnicki i dijagnosticki, pa vide ce mo sta ce reci