I.... kupio ja još jednog Golfa.... ko bi rekao?
Sad je na gomili.... četvorka 1.9 TDI ASV, petica 2.0 TDI BKD ( nema DPF ) manual, petica 2.0 TDI BMM ( ima DPF ) DSG 6 brzina u GT nekoj opremi + 2 A3 u kući ali nisu moji :D Dvojka je nazalost, veliku, otisla u vecna lovista....
Prethodnu peticu.... pisao sam o njoj kada je uzeh, a ovaj stigao pre koji dan u moje ruke. Nikada ja nisam vozio DSG i sad sam uporan da stiskam kvacilo i vratim u drugu kad skrecem u ulicu i sl.... al... navićiću se.
Auto je inače proizveden 23.07.2007, a kaže da je model za 2008. Dal zbog te GT opreme ali definitivno je tvrdji u vožnji nego mi ova druga petica.
O autu ne znam mnogo, upoznajemo se.... za sada je sve ok i planiram odvesti ga kod čika majstora da vidimo kad ćemo da radimo koje servise. Najpre bi svakako nekog dobrog majstora da mi uradi servis DSGa, ulje i filter, neko spominjao i neko ispiranje mislim.
Da, leva stopaljka magli.... to cu da kupim drugu odmah, mnogo me nervira :D
I da, stvar koja me malo vise nervira, blinka mi ono PRNDS .... ali radi sve normalno sto se menjanja brzina tice. Gledah na YT bas ta zadnje leva stopaljka zna praviti taj problem ako je uhvatio kondenz konektor, pa prespaja nesto... ne znam tacno.... svakako cu je zameniti.
Ostalo.... auto deluje jako ocuvano... ne pohabano.... enterijer lep, zdrav. Uvezen iz Italije... ja lično imam dobra iskustva sa uvozom iz Italije.... i cetvorka i obe petice su mi uvoz IT i sva tri auta su limarijski ko puške, enterijeri ko puške, mehanika nisam imao nikakve muke. Sa četvorkom sam se navozao baš baš baš i auto je bez greške.... nasledjuje je calac
Ako neko ima neke savete, sugestije i sl vrlo su dobrodosli. Na sta da obratim paznju? Ako znate neki dobar DSG servis za preporuku molim javljajte .... i tako.... ja to sve volim da odrzavam sve po spisku kako treba i onda me auto sluzi kako treba bez iznenadjenja.