Sta reci, mesto gde se to odrzava odnosno Worthersee, veoma zanimljivo.
Velden gde smo mi bili je jos i najinteresantnije sporedno mesto. Cim smo dosli upali u guzvu, ludilo, ljudi na ulicama u stolicama i bodre pridoslice, vozaci pokazuju svoje masine, kafici puni, svi u kaficima okrenuti prema ulici, i mlado i staro
Automobili da se smrznes, kad sam posle seo u dizela, smor

Sve spusteno (i mi cemo ovih dana), dosta automobila na vazdusnim amortizerima, 95% automobila sredjenih do kraja, bilo je malo (bas malo) kiceraja i zalutalih stilova, ali ostalo samo da padnes na dupe.
Nismo dosta toga obisli, malo nas je kisa omela pa se nismo provozali po jezeru brodicima, nismo uspeli da obidjemo region oko jezera a ima nekoliko zanimljivih stvari za obici, ali dobro... prvi nam je put, treba nesto ostaviti za sledecu godinu.
Delovi... pa jeftini! Pogotovo na FK. Maske bez znaka 8evra. Povoljne cene amortizera, stopova, farova... svega.
Jedino sto je skupo za zivot, pice, klopa itd. Pa se nakupi dok popije, pojedes, kupis po neku sitnicu itd. Ali vredi svake pare.
U Becu sam ostavio aparat u autu

ali ostali su slikali.
Jedna grupica je pronasla prelep dvorac, bice slika sigurno.
Neznam sta jos da vam kazem, mnogo smo daleko od njih, ali to je motivacija

Svako ko je odustao ili nije uspeo da ode sigurno je propustio mnogo toga, a moglo je da se isplati svakome ko je imao plan da kupi nesto vece.
Ja sam racunao da dam 300e za FK Streetline stelujuce amorte, pa sam dao 160, da sam znao jezik pa da se cenkam bilo bi i jeftinije, kao sto su to neki koji znaju nemacki i uradili (za neke).
Trebali ste da vidite Madisonovu facu kad je naleteo na polovne (verovatno su samo za izlozbu bili, nismo provalili po cemu su polovni, sem sto su malo prljavi navoji bili) stelujuce amorte za 100e

Floydu se definitivno isplatilo, ne znam kako je prevezao sav taj teret

Svi su ponesto kupili, svako ima svoj utisak, mislim da su svi odusevljeni skupom, i da su svi po nesto pazarili.
Ja cu slike prebaciti na komp veceras, pa cu postaviti neke najbolje, i da pokusamo da se ne ponavljaju slike ovde na forumu
Sta vas interesuje pitajte, slike ce prikazati samo jedan deo...