Oko 3god sam imao ovaj auto, ni jedan jedini put nisam parkirao na neosvetljen parking
Il je bio ispred mog ulaza il stanicu dalje od mene pariran ispred banke pod kamerama. Ko zna koliko sam puta tako pesacio skoro pola kilometra u 3-4 ujutru da bi mi auto bio na bezbednom mestu... Najvise me to pogodilo jer sam mnogo sebe maltretirao da bi ga sacuvao,a ukraden je na tako glup nacin...
Sto se same kradje tice, ja sam bio kod samog auta oko 9i15 da bih uzeo neki srafciger i namestio nesto, tu sam se zadrzao desetak min, zakljucao kola i krenuo ka objektu (tacno znam da sam ga zakljucao jer sam ga ujutru ostavio sa malcice otvorenim prozorima,a sada sam ih zatvorio kljucem)
Kljuc jeste glupo ostaviti na pultu, prvi put je bio spusten tu jer sam izasao nekoj zeni gorivo da sipam... Posle toga sam otisao do pekare i to prvi put od kad radim na ovom objektu i auto je nestao... Znaci oko 15min od kad sam ga ja zakljucao... U periodu dok sam bio u pekari to sa kljucem se desilo i eto...
Tako je sudjeno... 3god zrtvovanja je palo u vodu zbog minuta nepaznje...
Lik na koga sam sumnjao je i ukrao auto... Naravno od ranije je poznat policiji...
Evo kako izgleda mesto udesa...

ovde je izleteo sa puta...
ako se bolje pogleda, vidi se trag kuda je prosao

zid kroz koji je prosao...

i mesto gde je izgoreo...

evo nosaca motora na stepeniku...

Kad sam na licu mesta video kroz sta je sve prosao meni uopste vise nije jasno kako je preziveo i kako onako izgleda auto.
Auto je unutra potpuno ceo, nijedan lim nije iskrivljen... Magarac cak nije bio vezan,ali su se svi jastuci otvorili pa mu je to glavu spasilo...