Ja mislim da je većina Sonax proizvoda više populsrna zbog imena, ne zbog kvaliteta. Ja sam ranije koristio Sonax hemiju za čišćenje automobila, pa skoro kad sam odlučio da uradim dubinsko pranje sam potučio Grass hemiju koja ims ovlašćrno zastupništvo u Budvi, a Rusi je proizvode. Poručio sam zo sredstvo za dubonsko, i između ostalog šampon za pranje automobila. Šampon je koštao oko 2e 1l, traje oko 50 pranja. Ranije sam koristio Sonax sa karnaiba prirodnim voskom koji košta oko 5e 0.5l. mogu reći da mi se više sviđa Grass šampon, ostavlja puno bolji sjaj i ostavlja efrkat kao nakon poliranja, tako piše u opisu proizvoda, a tako je i pri upotrebi. Ja sam za felne koristio Diplo odmašćivače, ali ću probati Axel. Svašta sam koristio za felne, Sonax, K2, neke ptoizvode sa pumpi, dosta ih je bilo, ali mi se najbolje pokazao Diplo, Axel stvarno nisam probao. Jedno vrijeme sam i Fairy koristio za pranje tako što ga razmutim u vodu, pa istrljam felne. Mogu reći da je Fairy davao baš dobar rezultat, ali je mana što mora da se trlja. Te priče d aoštećuje aluminium nisu tačne. Svakako je bolje ovako nego Dimmerom kaobšto poneki autoperači rade.