Autor Tema: Kontakt brava i trosnja akumulatora VW Passat b6  (Pročitano 2772 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže velipx

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW PASSAT B6 1.9 2006
Kontakt brava i trosnja akumulatora VW Passat b6
« poslato: Septembar 11, 2020, 09:25:25 pre podne »
Pozdrav, kupio sam passata b6 2006. godiste pre nekih mesec i po dana, istog dana mi se desilo da kada izvucem kljuc, motor i dalje bude upaljen sa sve kontaktom, ili ugasi motor ali ostane kontakt pa moram da skidam klemu i u krug. Odem kod elektricara, naplati mi 5000 i kaze da je jedva nasao u cemuje problem (nesto oko multimedije). Medjutim primetim da je posle elektricara poceo da vuce struju, ali prethodni problem je bio otklonjen.
Uzmem lepo skinem plastiku, skinem multimediju i malo sam cackao oko kablova, nasao sam jedan kabl koji je bio otkacen od drugog, uzmem spojim, vratim multimediju, ostavim auto 2 dana, gle cuda nema da vuce struju. Ali opet prethodni problem, ne znam za sta je tacno taj kabl ali znam kada je povezan pri gasenju automobila automatski se i multimedija iskljuci, kada ga otkacim moram sam da gasim na dugme, dal imao kontakt ili ne. Obisao sam 3 elektricara, nisam naisao ni na jednog ko je nasao resenje.

Da li moze samo multimedija da zeza toliko i kontakt bravu (u slucaju da je povezan taj kabl), i da vuce struju?
I da li se neko susreo sa ovakvim problemima?

Van mreže BladeBG

• Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Gram rada, vredniji je od tone teorije.
  • Auto: VW Passat B5.5 1.9TDI Variant
Odg: Kontakt brava i trosnja akumulatora VW Passat b6
« Odgovor #1 poslato: Septembar 11, 2020, 01:11:12 posle podne »
Obrati se ovom coveku...On sigurno ima resenje za tvoj problem.
https://www.instagram.com/_garage_service/?hl=sr

Najbolji način da nešto uradite je da prekinete pričate i počnete da radite.