Evo da se javim jos jednom jer sam sam resio problem sa lampicom za temperaturu motora sasvim slucajno. Ni kriv ni duzan

A znacice sigurno nekome jer ce moci da resi isti problem.
Naime poslednja dva meseca mi se s vremena na vreme pojavljuje jos jedna lampica koja izgleda kao zuti auto sa kljucem u sredini. Citao sam da je to uglavnom problem sa imobilajzerom, kod kljucem ili bravicom. To je neka blokada motora koja ne dozvoljava da se upali auto kada postoji problem sa citanjem koda sa kljuca pa to prepoznaje kao kradju auta i ne moze da se upali auto. Moram da sacekam 10-15 minuta da ponovo ubacim kljuc i onda se ta lampica izgubi i auto normalno pali. U poslednje vreme je to ucestalije pa sam trazio moguca resenja na internetu i nasao sam na youtube da problem moze da bude stampana ploca u kilometar satu odnosno neki kontakti na njoj koji vremenom oslabe i treba da se preleme.
Ne budem lenj pa skinem sam kilometar sat i uzmem lemilicu u ruke, prelemim iste lemove sa youtube klipa i umesto da resim lampicu za pokretanje motora ja resim lampicu za temperaturu motora koja se vise uopste ne pali.

Evo kako izgleda lampica auto sa kljucem:

A evo koja tri konektora sam zalemio na kilometar satu i resio problem sa lampicama: