Sta je ovo sa zutom gumom i plastikom?
Jesu li ovo zabice od juga za tapacir ove bele?
Gde si uzimao ove sitnice?
Te klinove za vrata sam pazario na bubnju , oko 200 din po komadu. Zabice jesu od juga i imas ih u svim zastavinim radnjama, negde sam ja mislim vec pisao o njima. Drze mnogo bolje od vagenovih , do duse ja imam problem sa tapacirima posto su presvuceni i stavljeni podizaci. Tako da su napeti pa fabricke zabice ne mogu da izdrze i otkace se . A zastavine drze kao sraf da sam stavio. Malo ih samo stanjis na delu koji ulazi u tapacir i dovedes na meru kao fabricke . A kad ih montiras stisnes ih ili palcem svom snagom ili sa drskom od srafcigera.
Odlicno, zavrsili smo sve, i MFA radi...sve radi i mogu ti reci da sam prezadovoljan kako je ispalo!
jesi ti nesto radio? i ne pitah te...jesi li napravio onu kosku dole?
Svaka cast , nadam se da cu videti auto na nekom od skupova. Kosku jos nisam radio nikako da ulovim vremena.
Radilo se malo ovih dana . Standardno mali servis koji ni ne smatram pod neki rad
, pa sam odlucio da napokon zamenim pletenicu na izduvnoj grani koja me je nervirala do besvesti jer je skripala na svakom stajanju i kretanju. Tu je bilo malo
, posto je stara zapekla i verovatno je iz originala, pa skidanje balan stangle da spadne grana. Malo secenja zubarskom brusilicom , pa cekic . Onda fizikalija , navlacenje onih snala (osiguraca) na izduvnu. Pentranje po motoru i cimanje kanapa. Tako da nema vise skripe. Pa shvatim da mi je zveknuo nosac motora do biraca brzina ,i kupim usrani topran posto nisam imao mnogo izbora. Nek izdrzi godinu i prezadovoljan sam za te pare. Pa reko aj malo i letvu da pretresem i zamenim i telo spone i manzetnu. Upalim auto i opet nesto lupa i cakara, i shvatim da je neki veliki majstor prejebao nosac motora na veznom limu , jer je stavio predugacke srafove i to se naravni izlomilo. Tako da sam sacekao jutro i izvario i taj nosac . Jbg uvek se otvori posao.
Trenutno radim samo ono sto se mora da bi sve bilo tehnicki ispravno, a limarija ce sacekati neke bolje dane... Jbg treba mnogo para , ceka me komplet limarija , krov i verovatno i standardne stvari oko mehanike koje su vec radjene ali su delovi predobri pa traju tako dugo.