Evo i mene sa vozilicom koja je u vlasnistvu od nedavno napokon. Oduvijek sam zelio dvojku GTI, novi tip, 4 vrata i siber koji nisam dobio sad
Cijene su sami znate ko zna sta ima ne da ga jeftino, svasta sam gledao i nista. Na kraju brat da uzme auto izleti na oglasima kod nekog domacina i preko noci ga uzmemo. Plaćen je fino ali je isto tako bio bez ulaganja godinu dana.
Motor 1.9 55kw ubacen i atestiran, 1991. godina crvena boja koja je matirala poprilicno za koju vjerujem da je prva, netaknuta, original GTI 8v za italijansko trziste. Iznenadio sam se cak sam i servisnu knjigu nasao. Uvezen i registrovan na moj rodjendan davne 1999 godine. Od opreme klasika, polukadice, 4 podizaca (prednja 2 izvadjena), servo, crno nebo plastike, kozna tabla, mfa rucica (ukras trenutno jer neko je sat i motor promjenio samo) body kit sa znackama, maglenke prokisle, orignalni branici, neki "remus" navaren, euro kuka, diskovi nazad, alu felne 14'', art spojler haube, potamnjene stopke sprejem, blenda gepeka...
Iako je isprva bratov auto bio ja nisam imao mira a da ne cackam ne dotjerujem malo.
Odmah su skinute stopke stavljene hella full crne, kuka skinuta, remus promjenjen stavljen fabricki lonac, nabavljeni el podizaci naprijed.
Onda je kasnije krenulo usminkavanje, buduci da sam skupljao dijelove koju godinu i sebi cuvao, stavljena originalna GTI maska sa znakom, zmigavci u zuto, pa onda fiffth crni, ralica kompletirana, nova daska u gepeku, votex konzola paneli cukice...
Prije pola godine brat je odlucio da krene na novije auto a to je bila prilika koju nisam smio propustiti pa je kontacno otkupljen sa vec sad dobrim dijelom mojih dijelova na njemu... ostalo je dalje da ja nastavim sa svojim glupostima...
Evo slika iz pocetka do te neke faze prije nego je presao u moje vlasnistvo
I pred kucom
a ovo je od tate koga sam ja dotjerivao i imao neke planove, ali me je oduvijek kopkalo, vremenom sve vise i vise.. sve mogu ali nije original.. paćenički
I ovo je na kraju finalni proizvod kod brata, nove felne, prizemljivanje, pojedini dijelovi nabačeni do primopredaje auta meni
To je to dok ne nadjem jos slika pa nekim redosledom da idem...