Zamrla tema skroz, pre par meseci bila najpopularnija a sad ni abera.
Nemoguće da tokom celog leta niko nije ostao u kvaru i aktivirao osiguranje koje ima. Ili je pojedince blam da saopšte svoju muku.
Po forumu ništa zanimljivo da se pročita, aktivne samo teme o kvarovima i traženju pomoći. Ajd onda ja da rečem nešto pametno, iz prve ruke.
Samo polako rodjaci, nisam ja ostao u kvaru. Ja vozim juga

...
U pitanju je vw 2011 2,0 TDI + ima ono 4motion u dodatku. Model je najmanje bitan, sve je to isto samo drugo pakovanje.
Vidim danas drugara, kaže ajd da ti pokažem čime sam se ponovio.
Bela aždaja 1,7D automatik. Mene to ne zanima pa nisam ni gledao.
Kaže on dalje, vagen nam navukao strah. Nismo smeli nigde van grada bez 1000e u džepu za šlep

...
Kupljen je nov i do 85000 je fercerao bez greške a onda je riknuo plivajući. Pa onda ovo ono trte mrte a sve to košta

...
Prodali ga na 140000 km nisu mogli dalje da se bore sa njim.
Sad da se vratim na naziv teme, to je poenta pisanja.
Zimus krenuli iz splita za beograd, vraćaju se kući. Na nekih 400 km pre bg tiganj ispusti dušu. Mora šlep

...
Pozovu AMSS čiji su član a ovi obaveste HAK koji dodje za manje od 15 minuta i natovari ih a onda pravac bg.
Po dolasku u bg su keširali 600e HAKu za transport a onda kreće muka oko refundiranja troškova.
Posle 5 meseci jebade jedva su dobili povraćaj 100e, kaže hteli da nas preebu i za to. Nije im za kintu nego je stvar principa.
U svakom slučaju šlepka 500e za 400 km. Generalno, 1,5e je po predjenom km a kad se odbije ona mala bonus km u okviru članarine, to je to.
Njegov zaključak je da AMS vaćari ljude na muci. Dalje, kaže on, nikad više AMSS.
Nova aždaja pegla ka prvoj iljadarki ali kaže da tek sad vidi koja je vw smejurija u odnosu na japanca. Još kaže, sva sreća da nije kupio novog vw ali to je već diskusija za neku drugu temu.
Imal ko neka iskustva sa aktivacijom članarine u inostranstvu ovog leta.
Meni je ovo treći slučaj da čujem kako neko pljuje po njima, kaže da su se iskvarili i da više nisu kao što su bili pre.