Evo da i ja predstavim svog ljubimca.Rec je o,kako i sam naslov kaze, passat-u b5.5 karavan verzija 1.9 tdi sa 96kw snage koja je vremenom podignuta za nekih 20%.Sto se opreme tice,prilicno je solidna,tu su :tempomat,grejaci sedista,maglenke,elektricni retrovizori sa grejacima,retrovizor kabine sa senzorom za samopotamljivanje,bord komp sa velikim ekranom(koji cu da zamenim jer bledi kada se zagreje),multi-volan,fabricka navigacija,automatska klima,euro kuka.E sad posto meni neda djavo mira ja sam malo odlucio da podignem nivo opreme,sto se tice unutrasnjosti,pa su tu:Novi prekidac svetala koji radi automatski i ima bluetooth podesavanje,ekrani u naslonima za glavu sedista(zbog dece),osvetlenje nogu(napred),nova multimedia 7" ekran(koju cekam da mi nasa carina napokon prosledi

),rikverc kamera sa malim ekrancicem(koji cu da ukinem kada dodje pomenuta multimedia),ukrasne trake na tapacirunzima(i njih cu da sklonim jer sam nasao lepse-hrom resenje) i jos neke stvari koje jos uvek smisljam kako cu da uradim.
Auto je obuven sa 15-icama zimskim,celicnim felnama sa gumom dimenzija 195/65 15, a sto se tice letnje varijante tu su 215/55 r16 aluminijumske.
Da ne duzim tu su slike pa bacite po koji komentar