evo jos malo novina.... stigli i monitori jvc ,monitori su novi...i imaju postolje za ugradnju u naslone a ja cu to postolje iskoristi za tamo gde sam predvideo....

) (i hvala goranu-ub)

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usi player jvc kd5302 sa daljinskim koji ima kontroli i jvc monitora posebno,a slucajno se pogodilo da imam i jvc monitore,tako da mi rade kontrole....

Uploaded with
ImageShack.usenterijer je ceo razbucan..... unutra nema nista,sve povadjeno ,radi se izolacija toplotna izvucna ,zastita kompletan patos ,menja instrument tabla (jer je moja pukla) ako ne nadjem koznu ide plasticna s tim da cu je farbati bumperom sa texturom.... ubacivanje dvd -a,novi tapaciri ,spustanje playera na mesto piksle ,kao i satici koji su skinuti sa stuba i prebacuju se iznad piksle... i ide definitivno farbanje krova kao ostatak auta u crvenu....

) videcu samo dal cu sad pre zime ili posle....ali to je to....i naravno posto sam uzeo nove wofere ,cekam jos pojacalo neko da uzmem,pa da pocnem i gepek da pakujem ali to cu na kraj.... sve nanovo.... i tako...bice i slikica....