.... danas me policija zaustavila,kao isprave ovo ono ja vezan sve upaljena ,voznja 30 na sat..sve po propisima...pitam kao jel si pio nesto ovo ono,ja reko ne nista,dal je auto tehnicki ispravan,reko valjda jeste.... kaze aj da ga proverimo da mi uput na tahnicki odmah pored gde su oni stojali....kad tamo ja da udjem nikako....nisam mogao da predjem onaj deo gde pocinje kanal sto ima onu ivicu...

posle iznosili daske od kanala tamo amo... kaze onaj kad ovde nije mogao kako ce na valjke....teraj ga napolje ,necu posle da ga skidam sa valjaka

, bilo oko pola 12,i nista da skratim pricu kaze on meni ti tu moras da izvrsis tehnicki ne mozes na drugo mesto jer je tu uput napisan..... do pola 1 sam ja ovde kao,posle toga ti ne vazi nista i kazna je od 15000 do 60000 za sta pojma nemam... lepo ti ja odem kuci,skidaj prednje tockove zavijaj gewinde skidaj spojeler dodjem odradim,sve radi besprekorno....100% tehnicki ispravan.... i eto bzvz me drkao mucio me....kao sto spustate kola toliko ovo ono...jos mi na kraju rece kao idi plati 200 din vanredni tehnicki..... dal sam ja trebao da platim il ne znam nisam hteo da se raspravljam koliko sma bio nervozan...jos onaj list od tehnickog kaze mi cuvaj ovo i nosi na takmicenje dobices jos 5 poena na tehnicku ispravnost...

i tako sve u sve dobro se zavrsilo.... da mi ne bese gewindi nista ne bih uradio....