Autor Tema: Problem sa temperaturom  (Pročitano 21915 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže acakololec

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: CharlesPiews
Odg: Problem sa temperaturom
« Odgovor #60 poslato: Decembar 11, 2010, 11:43:50 pre podne »
A sto mi nije dobro?
Na osnovu cega si to zakljucio?
Ja pre nego pitam nesto koristim pretragu  ;), za to nisi u pravu. Vozio sam 160km/h na auto putu, nikad nevozim preko 140km/h ali tada sam zurio. Ljudi voze i preko 200km/h  pa nikom nista.
Bilo da se radi o voznji 10km/h ili 160km/h temperatura mora da bude konstantna sa malim odstupanjem. Ja sam poslusao savete koji su mi dali ljudi sa foruma i menjao sam termostat, e sad ja nisam kriv sto od 5 termostata nijedan nije urodio plodom, zamenio samj cak i daac sa racve onaj crni i na kraju i mali hladnjak koji je bio zapusio. Problem sa grejanjem sam resio, ali temperatura jos uvek nije na pola, za to je verovatno kriv termostat.
A koji je tvoj problem, red je da te pitam?  beer
« Poslednja izmena: Decembar 11, 2010, 11:46:12 pre podne od strane acakololec »

Van mreže dokogi

• VW Početnik
  • Ime: Djordje
  • Auto: Golf 1 GTI
« Odgovor #61 poslato: Decembar 12, 2010, 12:31:36 pre podne »
Cuo sam za jettu da imaju poblem to sa grijanjem i da crkne u instument tabli taj mjerac idi to prekotrolisi. skaciga

Van mreže Milan-ABT

• VW Početnik
  • Auto: Passat B3, Transporter T4
« Odgovor #62 poslato: Januar 15, 2011, 03:52:11 pre podne »
ja sam imao isto problem sa termostatom na otvorenom putu mi spusti temperaturu skroz u hladno, promenio sam dva termostata koji mi nisu pomogli.. Dok nisam otišao u VW ovlašten servis i naručio original termostat koji sam platio 3300 i dobio sam garanciju 2 god (dok su ova dva bila po 700, i nisu hteli da mi zamene neispravan)...