Poenta je u tim standardima.
Meni su prednja 15%, a zadnja 55% po EU standardu. Imam EU atest koji je bio upisan u saobracajnu po zvanicnom broju, ali taj isti standard nije kod nas jer sad kad bi radio atest (OPET) onda bi dobio neke sulude vrednosti. Koja evropa koji bakraci... samo novcanik je jedino merilo
Po meni jedino resenje je (ko moze) voziti stranca. Bih, CG, Cro, Mauricijus... bilo sta samo ne srpske tablice, pa nek izmisljaju sta oce
Sutra ce biti doneti zakon o hemijskom sastavu pnematika koji ce verovatno da narusava ekolosku ravnotezu, pa atest na sve gume koje se uvoze.
Pre nekoliko godina da je ovo neko pricao zvucalo bi kao los vic.
Treba zemlja da se preimenuje u Atestija.
A da su hteli da ukinu te budalastine lako bi to odradili. Zabranjena prodaja folija za kola koja nemaju deklaraciju i odgovarajuci standard. Ako se vec za saobracaj propisuje 15.000din i 6-9 bodova onda mogu da isto tako tretiraju prodavce. Zna se sta je folija, a sta kineska kesa za smece. Isto mogu da predaju firmama za ugradnju da se ogranice sta prodaju. Da oni stavljaju svoj hologram/broj na folije kao sto imaju fabricka stakla, kao sto imaju moje folije. Ako policija posumnja da to nije ta vrednost onda na pregled i utvrdjivanje sa firmom koja je ugradjivala folije. KO ZAJEBE > DEBELA KAZNA
Ima milion drugih nacina kad ima volje da se nesto uradi kako treba, ali nekome odgovara sprdnja od drzave, pogadjajmo kome.
Tu onda nema para za drzavu, draze im je ovako bezobzirno otimanje, a glavni krivci se kriju iza raznih novina, izvestaja, nelegalnih agencija i sl.
Kao sto sad fiskalni savet govori Vladi da PDV treba da se podigne na 22%
Vlada kao "nema pojma" sta se desava, pa dolaze neki anonimusi iz neke anonimne nebitne agencije da nam saopste da smo najeb*li. Niko od vrsnih politicara i strucnjaka da stane pred narod i kaze "Ljudi, doslo do nosa sad moramo da kusamo ladna ..." vec nam poturaju neke likove kao potrosnu robu, a oni koji su sve ovo napravili nam se smeju i uzivaju kao bogovi.