Ma koja pat pozicija.
Prijatelju jel imas atest? Ne?
Kazna
Sve ostalo je na neciju dobru volju ili mito. Cak si ti pogresno navodio zakon jer nije pozadi 100% vec isto 25%
Sa druge strane taj atest koji izgleda svaki privatnik izdaje (za voznju u dvoristu) je kod nas prepusten AMS koji uopste nije strucan niti ima aparate po EU standardima, ali tako je... vec pola godine. Ali sta je tu cudno za Srbiju.
Ja nisam pominjao AMS, vec Vincu. A i ako ja imam taj atest, sta nekog briga kako je on dobijen. Obrati paznju na svoj prvi deo posta... "Prijatelju, jel imas atest? Da! Prodji dalje"...
Jedini si se ti osetio prozvanim, sa misljenjem suprotnim od naseg/mog. Znaci nisam ti se direktno obratio, niti tvrdio nesto suprotno od tvog iskaza. Rekao sam sta sam imao, ko je hteo (i hoce), javio mi se, ko nije, nista i nije. Izvini, stvarno, sto si se osetio prozvanim, i imao potrebe da polemises sa mnom. Ali ja stvarno s tobom nemam, tako da, bkb, stvar resena.

A ako admini misle, da sam reklamirao nelegalnu radnju, tj. da je taj atest FALSIFIKAT, neka obrisu slobodno postove, bas me nece dotaci ni malo... Uzdrav...