Ja sam legao na rudu još pretprošle zime nakon što sam zaustavljen u blizini Zemun Polja uz opomenu tipa "ajde teraj, uštedeli smo ti 5000 idi kupi švalerci parfem" Tim rečima. Pošta sam malo zabačen, gde god vozim pređem preko 50km tamo I natrag, batalio sam "črvena" rezon I sam skinuo folije napred. Bile su 65%(Black Glass). Pozadi ostavim 85% I sa providnom anti UV probam da atestiram - bulja. Provalili napred i skinem i nju i na kraju zveknem 13000 na atest. Psujem dan danas ali eto, bar me ne diraju ali, istina, od tad me nisu ni pitali panduri za stakla, sem što me pri registraciji pitaju za atest i dam im na uvid. Ono što me posebno nervira je iako imam sem a testa sve što je bilo potrebno da se isti dobije, na specifikaciji izdatoj od Black Glass ne postoji kod koji bi se sa nekim ubeleženim kodom mannalepljenim folijama poklopio, dakle stvar je nekompletna ali bar zasad to niko ne poteže jer se u zakonu o atestu folija to i ne spominje. Bitno je bilo lupati ljude po ušima, zakon sastavio imbecil po nalogu imbecila...
Tapatalk