Da predstavim svoj 'novi' auto

Passat b5,5 2.0 benzin. 2001. godiste, 115 konja sa poprilicno standardnom opremom. Tako da imam dosta prostora za stimovanje.
Za sada sam mu odradio osnovne sitnice tipa mali servis, homokineticki, nove pakne, nova celjust... Sada je motor super utegnut i nemam tu nista specijalno za raditi.
Polirao sam limariju i farove, zatamnio stakla i sledece sto bih voleo je da ga malo spustim.
Voleo bih ja i da ga zakucam skroz dole, ali mi se ne daje trenutno toliko para za neki novi sport kit.
Tako da za pocetak samo bih krace opruge stavio.
E sad, da li zna neko gde u Srbiji mogu da nadjem opruge? Nasao sam samo u NS-tuning i tamo su oko 175e. Ne znam ni od kog proizvodjaca su...
I po vasem iskustvu, koliko je 'pametno' kupovati polovne opruge ?
Nasao sam neke za 80e Eibach, kaze da su u dobrom stanju. Mada sta bi prodavac drugo i rekao.
Citao sam ovde dosta na temu spustanja, samo nisam uspeo da skontam gde se kupuju

Elem, evo malo fotki auta, pa ako neko moze da pomogne oko opruga, bio bih zahvalan.

Kao sto sam rekao, opruge su u prvom planu, posle toga idu neke zglavne 18ice, pa farbanje limarije (ima puno tackica od kamenja), enterijer... i ostale sitnice. Tako da svaka sugestija i oko tih detalja je dobrodosla.