Pozdrav ekipa. Malo sam zapostavio forum ali i auto da budem iskren. Kako je auto lakirano krenulo je sastavljanje ali onda je došla i gužva sa poslom pa je auto malo pauziralo. U tome je došlo ljeto i vrućine i sa tim sam malo izgubio volju te bi ponekad stogod sitno uradio na autu. Pred kraj ljeta opet krece guzva sa poslom te traje sve do sredine 11.mj. U medjuvremenu je radjeno neki sitnica i kupovano dijelova koji su nedostajali pa evo da pocastim i kojom slikom nakon duze vremena

Auto je većim dijelom limarijski sastavljen pa je naravno dobio i prvo pranje

A dijelovi su se kupovali i dalje pa je tako odluka pala da ide originalni volan unutra, naravno godine su odradile svoje na njemu

A ja nebi bio ja da ga nisam doveo u stanje koje zasluzuje

Tapacirunzi su prošli isti tretman kao i volan i naravno za sve je kotistena prava koža

Surfajuci po bespucima ebaya jednu vecer naletim na ap gewinde vrlo malo korištene i naravno tu je odmah novčanik zaplakao i gewinde su vec za 3-4 dana bile u garazi

Posto se nista ne prepusta slucaju nisam se pouzdao ni u pumpu goriva u rezervaru koja godinama stoji i kupljena je nova pumpa i na moju srecu uspio sam iskopati VDO

Kako bolje zimske noci zagrijati nego uz mezu,crno vino i varenje sa frendom

a rezultat je na kraju ispao ajmo rec zadovoljavajući

Ostalo jos napraviti prihvat za map senzor, instalacija zavrsena 95%, napraviti nosac za papucicu gasa i pokusati paliti auto. Na autu ima jos cca 3 dana posla da bi bio spreman za registraciju sad sve ovisi kad cu ja skupiti volju i to privesti kraju

Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk