jeeebiiga ljudi jeste majstorski da se skida i sve rastura da bi se zamenila solja tj salthebna ali sto bi davao pare nekom majstoru da mi caprka i da ga drka i sve i jos da mu platim ,sva ova inprovizacija moze bitti gotova za sat vremena za salthebnu najbitnije je posle lepo zavariti a neistopiti plastiku u obrucu ,zato preporucujem co2 mada sam ja doduse radio za obicnim aparatom elektrolucno zavarivanje ,klemu skinuo i teraj ,isekao skinuo obruc ostrafio 2 desetke i sve izaslo gore kad zamenih stavih tovatnu mast zasrafih 2 desetke navukoh obruc i zavarih ,najbitnije je da ubacite u 4tu i secete i kakav polozaj bio obruca tako zavariti a posle dalje za ovu narandzastu gumu mora jos jedan set za reparaciju poluga menjaca da se kupi jer nema posebna da se kupi i cas i to se sredi sve komplet u roku od 3sata moze biti gotovo a mozda i pre sve zavisi od te gume tamo kako se upakuje ta narandzasta i onaj beli poklopac koji se malo vidi na slici iz proslog posta.pozdrav drugari i bez ljutnje ovde smo da se druzimo i sticemo iskustva e sad sto neki od nas vole da eksperimentisu sami to je stvar lukavosti i snalazenja.Var dobro podmazati da ne korodira i da popusti.pozdrav i svako dobro