jesi ti pregoreo malo , koliko si ti ljudi napao na forumu u zadnjih godinu dana sa kompanijom , ko god se nov pojavi odma paljba ...
Nemogu da obasnjavam sta, zasto,kako i zbog cega moze ili nemoze.Na kr motor jedino ubrizgavanje koje moze raditi kako treba bez mapiranja je od seata 1,8 16v kao sto ima Milan MADISON. Sve ostalo je samo trosenje vremena. 
*** sto pominjes ako neces da objasnis , sto se velicas sa praznim pricama kao i uvek Ja ilija nisam pakovao kr na abf struju,al sam gledao kako radi bas kr na digifant 2 pre mapiranja i posle mapiranja.Znaci auto se preporodio,ide bar 30% bolje.A mapiranje je radio lik koji u malom prstu ima racunare i procesorsku tehnologiju.Auto nije bilo na valjcima ni pre mapiranja ni posle al se odma u voznji vidi da bolje vuce dosta..I sta ti to nije jasno sto sam ja napisao,menjanje parametara cip-a,jel to?A u ostalom ko nema poverenja u te raunarske tehnologije,moze slobodno u Revo da ide sa 3-4 zelene kad mu oni sloze ima da bude da nema dalje...
Milane,od tebe nisam ocekivao takav odgovor,vrlo dobro znam na koga se ovo odnosi,evo javno ti kazem NE SERI I NE MLATI. Do pre godinu dana nisi znao gde ti je levo a sada kod Gedore koji ceo zivot radi i muci se sa budalama,za godinu dana si kao naucio toliko da se tvoje misljenje postuje i uvazava.Decko je pitao, dao sam mu konkretan ispravan odgovor,ako mu neodgovara ja mu sujetu nemogu umiriti.Gde si ti Milane bio kada sam kod Gedore povezivao seatov 1,8 16v u Madisonov auto da nesto konstruktivno naucis.Citaj bre kako teba i kako je napisano,niko Nenada nesmara nego je bukvalno covek pljunuo na konkretan odgovor.Prvo je Napisao da u Srbiji postoje majstori koji bez mapiranja uz pomoc lap topa prejebu to sto treba,posto sam napisao da to nemoze, vec SAM TO RADIO I MENJAO EPROM, onda se on ispravio i napisao isto,da je taj neki to uradio na taj nacin.
E 0vaj CnC tjuner te napravi iz komada Gvozdja na to istom CnC, iskreno RAZOCARAO SI ME. Sad imas Nina nek te on savetuje jer od mene neces dobiti ni jedan vise.Treba da te stid,do pre neku godinu pitao si me X pitanja,sta kako zasto,zbog cega itd,i sada ti prozivas ovde nas nekoliko.
Da neces mozda da kazes da ABF ubrizgavanje radi do
na KR-u,napravi ga kod sebe,prvo otvori par racunara i vidi dali su epromi lemljeni ili imaju podnozije u koje se ubacuju....
prvo , ja ne sumnjam da si ti strucnjak za motocikle , eto vidim kako si filipu ucinio i resio problem seta kvacila na transalpu , naime covek ti je poslao ceo set da mu uzmes nov na prebijanje za struju koju ti je poslao ,
zajebao si ga care , licno smo pakovali taj set koji si poslao i kazemo ti da ne moze naduvao si nas kurcem sve , poslao kod tvog druga majstora i on ti se smejao care , uzeo cvoek i namestio one lamele koje ti mi pricamo tri meseca da trebaju da idu , toliko o tome da ne tupim vise ...
drugo prodavali ste adaptere za kocnice , na ficinom setu navoj nije narezan kako treba , tup kao penis , na medisonovom nije uopste bilo navoja , od pet adaptera koji su prosli kroz servis dva nisu valjala , konus za imbuse ste busili na stubnoj busilici svaki razlicito upusten po dubilni i promasen u osi precnika pa se glava morala brusiti , toliko o tom umecu da mene napravis na cnc-u , nemoj sada da izbacim slike u kakvoj sam ja masinskoj radionici odrastao sjebaces se doveka ,a zavrsio sam i masinski fakultet tako da sto se toga tice teraj dalje osim ako nisi profesor i ne predajes na masincu
za dve godine sam naucio dosta , ne smatram sebe majstorem , ne ucestvujem puno na forumu ,a mogao bih jer ne mogu od vas pametnih koji samo pametujete da sve znate ,a pojma nemate , za dve godine sam slozio 14 motora , dva preradio sam za neku mini sport varijantu , uradio bar 50 velikih servisa na svemu sto se moglo od vw-a uraditi itd , znam mnogo vise od tebe (iskljucujem turbo motore -benziske ne citam toliko worteks)...
sto se tice tvojih saveta , za sta sam ja konkretno to molio za savete , culi smo se uglavnom oko prodaje ili kupovine delova , eto posto si toliki strucnjak objasni mi kako 2.0 radilicu ubaciti u 1.8l blok , ali ne da se brusi brusilicom kako si mi rekao da uradim kad sam te nazvao da kazem da ne odgovara , ja ne znam koje si ti to kombinacije slagao ali ne moze , ni ja ni majstor ni niko ziv to ne zna kako moze pa nam objasni , sto se tice svega drugoga budimo umereni i posteni , non stop se prozivate na forumu i pravite pametni ,
a tvoj glavni moto ja sam to radio ja znam
al bi zadrzao za sebe .... ima krstarica
sto si se toliko potresao zbog obicnog posta gde sam napisao da ne jebete coveka , zna li iko od vas tog nenada , ja znam bio sam kod njega gledao sam sta radi

*** objasni nam kako izbaciti ler motor na 9a , a zadrzati ler gas i napraviti da radi kako treba , eto pun si znanja , ja to znam objasni nam sada ti , al dobro se razmisli problem se resava sa 250 din

, ipak si ti ovde cenjen ,a ne ja ...