Autor Tema: Kazaljka za gorivo zakuca  (Pročitano 2230 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže VW_GOLF3

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Kazaljka za gorivo zakuca
« poslato: Maj 17, 2016, 08:11:39 posle podne »
Pozz za sve forumase. Skoro je majstor mjeno filter goriva. Kada se zamjene filter treba ga malo napuniti gorivom da bi mogla bosh pumpa povuci gorivo. Znaci majstor je to ustima povlacio. Od tada, kazaljka za gorivo je zakucala. Prvo sam mislio da je do sata, ubacivo sam novi sat i naravno ista prica. Kada dam kontak kazaljka zakuca pa se poslije nekog vremena spusti skroz i ponovo tako. Nesto se zajebalo kada je povlacio gorivo. Ne vjerujem da je plovak unisten skroz jer prije toga je radio. Da li je ko imo slican problem?  Ako jeste, sta je radio? Stvarno ne znam sta da uradim. Probavao sam i s drugim plovkom (nisam ga jos ubacivo u rezervoar) samo prikopcam na jack i nivo goriva se samo malo pomjeri kada povucem plovak do kraja.

Van mreže VW_GOLF3

• VW Početnik
Odg: Kazaljka za gorivo zakuca
« Odgovor #1 poslato: Maj 18, 2016, 07:42:40 posle podne »
Zar je moguce da niko ne zna nista? Evo mjeno sam dva plovka i opet ista prica, kazaljka zakuca. Mjerio sam otpor na jacku za plovak, nema prekida zice. Ocistio jack contact cleanerom. Svi osiguraci ispravni. Stvarno ne znam sta da uradim.

Van mreže mikula

• Hero Member
« Odgovor #2 poslato: Maj 18, 2016, 07:44:00 posle podne »
Idi kod auto elektricara

Van mreže VW_GOLF3

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Maj 18, 2016, 07:45:52 posle podne »
Pa vec jesam  lollol  Kako stvari stoje izgleda da ni on ne zna. Bio je ubjedjen da je plovak otisao.

Van mreže Bata83

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: Mk3 2.0 16v
« Odgovor #4 poslato: Maj 18, 2016, 09:13:17 posle podne »
Ako nije plovak a nije ni tabla onda ostaje da ti negde ostecena instalacija nema sta vise.

Van mreže VW_GOLF3

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Maj 18, 2016, 09:55:30 posle podne »
Moguce da je ostecena. Instalacija nije prekinuta. Na jacku ima otpor oko 150 oma i napon 2V. Sada koliko ja znam taj jack ide direktno na kontrolnu tablu. Mislim da ne postoji nista ispred toga, mislim na neki relej ili nesto slicno.

Van mreže Intel i5

• VW Početnik
  • Auto: Golf 3
« Odgovor #6 poslato: Maj 22, 2016, 07:19:00 posle podne »
očigledno da ti negde instalacija pipa na masu, proveri sve lepo i batali više da menjaš delove  alealeee