Sa drugog foruma:
"Pre oko 3-4 nedelje narucim ja od nekog tipa iz smedereva koji se bavi rasturanjem automobila dobos za zadnji tocak, puko mi bio, imao muku blokirao mi bio u voznji. lik mi posalje za stariji tip automobila iako sam mu reko da na to obrati paznju jer za stari imam da nadjem i u svom gradu. Obzirom da sam do tada imao poverenja u te varijante kad mi neko nesto posalje, nista nisam sumnjao tako da ispred postara nisam ni otvarao paket. E tu krece prica. krecem ja da ga zovem, on se pravi budala, nema kaze za moje godiste a ni da cuje da mi vrati pare. kaze poslace i ne salje. tako posle uzastopnih 7 dana mog zivkanja meni pukne film, pozovem ga i kazem mu: prijatelju, ne moras da mi saljes pare, evo saljem ti tvoj sto si mi poslao jer ne mogu da ga gledam vise po kuci. posaljem mu brzom postom i posle nekoliko dana vraca mi se posiljka, kazu iz aks-a da nece da podigne paket, mnogo mu i 300din da plati samo postarinu. verovatno se sracunao, sta ce mu taj dobos, i onako je rdjav do zla boga a i kad ce da ga proda, a vec uzo od mene 2000din. e tu ja popizdim pa opet posaljem. zovu me iz smedereva i kazu da nece da podigne, kaze da nije za njega. ja ih onda pitam, sta ja mogu da radim a da ne placam bez veze duplu postarinu, a oni mi ljudi kazu da ostane kod nas u magacinu. rekoh nek ostane, ma bacite ga ako hocete imate moju dozvolu.
i sacekam par nedelja...
pre 2 dana se predstavim kao drugi lik, promenim malo glas i sa drugog telefona narucim mu ni manje ni vise nego menjac. on hvala bogu ima oko 50kg i ceni ga 150 eura. zaradovao se on i sav cupka osecam, nije mala para. kazem ja salji. on kaze postarina ce biti oko 1100din (sto sumnjam jer me je za dobos od 5-6kg kostalo 600din preko post expresa jer mi je tako poslao) i ja kazem ok. juce stigo menjac u taj grad. u posti mu javili da ta adresa ne postoji ( ja lupio neku ulicu ) i tu on krece da me zove ceeeeeeeeeeeeeeeeeo dan, sa 1100 razlicitih brojeva. naravno meni je kartica bila samo za to namenjena i znao sam da je on. nisam hteo da se javim. zvali me i iz te poste i ja takodje cooliram. eeee danas ga pozovem sa mog starog broja, predstavim mu se, on me se seti. pitam ga ja jel lepo da zajebes coveka? naravno da nije nastavim ja, e pa zbog toga prijatelju placaj duplu postarinu za menjac, ne verujem da ces se sad njega odreci. njemu krivo oce da pukne i kaze kao fora ma nema veze. ja mu onda kazem, ako mi ne vratis novac cele godine cu da te cimam i narucujem ti delove i neces moci da radis, on me napsovao i spustio slusalicu. e zato sto je i dalje bezobrazan, a ja nisam nikom nikad ostao duzan ( a nisu ni meni ) NISAM ZAKOPAO RATNU SEKIRU. Vec je u pripremi novi deo, novi grad, novi lik (prijatelj) i krece njegova dalja nocna mora. naravno narucice sa svoje adrese i vracace paket kad mu stigne. kad ga ovaj bude zvao reko sam mu samo da ga pozdravi od mene. pa sad, da vidimo koliko ce to da ga kosta. sta mislite, da li sam u pravu i da li treba biti bezobrazan s ovakvim likovima? "