Ukrali čoveku 28 felni sa gumama u Zagrebu :Nocas su mi ukradene 4kom Alpina 20" gume sa felgama,4 kom 18" Alpine sa gumama,16" BMW felge sa gumama 235/60,17" BMW felge 4 kom sa gumama,
4 kom BBS ljetne za golfa,20" gume 275/35/20 2 kom,245/40/20 2kom...sve koje sam oglasio na njuskalu...detaljan popis uskoro..
Dakle ukoliko netko vidi molim da mi javi......na PM ili telefonom.Slike uskoro.

Dan prije zvao me covjek za Alpine navodno iz Splita ali se nije pojavio,cjenkao se i rekao sam da moram ici na put te da ga cekaju do odredenog vremena.
Kada sam se vratio jucer razvaljena garaza,ukradeno 28 felgi sa gumama,susjedi koji stanuju 5 metara do nisu nista culi,padala je jaka kisa i vjerojatno su koristili buku vlakova u blizini.
Steta je oko 10 000 eura minimalno.
Mjenjao sam neki dan ljetne na zimske gume i bila vrata otvorena dok sam nosio i premjestao,upravo sam selio stvari a i te gume sa felgama zelio za koji dan premjestiti nakon promjene na zimske,
nedostajao je koji dan ali...netko od tih koji me zvao ili sakupljaca krupnog otpada koji se tih dana odvozio je ocito primjetio i steta je strasna jer sam to niz godina sakupljao...
Molim kako je to rijetka felga da otvorite oci pogotovo ako tko ide na Jakusevac,radim jos inventuru po kucama i garazama kako bi tocno znao proccjenu stete i o kojim se sve kompletima radi.
Sigurno su ukradene ove gore sa slika, dakle 20"Alpina,20"eta-beta,18" alpina,BMW alu sa 235/60/16,BBS alu za golfa 205/50/15,sve to po 4 kom.....Na 20" su bile gume 245/40/20 te 275/35/20...
Molim za pomoc jer sam veliki dio toga koristio kao drugi set up za moja vozila,trenutno sam u velikim selidbama i nisam bio u stanju sve kontrolirati ocito najbolje jer sam sam... iako imam alarme ,ali...
Moj mobitel 0038591/3771700
e-mail. dalibor.lovric3@zg.t-com.hr