Imam golf 4 1.6 16v 77kw 2003 god slabo prima gas na leru i slabo vuce. Uzeo sam ga pre mesec i nesto dana i vozim ga sasvim normalno bez nekih kvarova itd... Kada sam ga uzeo vozio ga par dana normalno i posto radim u vw servisu reko da pregledam trap (dosao na posao,radio normalno i pred kraj radnog vremena da ga uteram u garazu on radi na 3 kila!) poludeo sam,uteram ga u garazu,skinem poklopac motora kad ono ne radi 3 cilindar moj majstor kaze CRKLA BOBINA. Odem ja sutradan kupim boshove svecice nove dam 30e zamenim NE RADI PONOVO izmenjam 3-4 bobinu ne radi ponovo, odmotam zastitu na kablovima do 3 bobine (ovi sto su stavljali plin prekinuli zicu i nisu je zalemili nego samo izolovali!) zalemim zicu,stavim termo bulzir i on radi perfektno. kad sam vec skinuo (Posto slabo prima gas,kao da ima previse vazduha na leru i cuje se kao da ima kn filter kad mu dam malo ostrije gas) ja skinem dizne i ocistim u ultrazvucnoj kadi sa simulatorom.. vratim dizne,sve spakujem ono isto sve... posle toga je poceo ler gas da mi varira na leru,auto isto ide ali ler nije kao sto je bio miran... Da li neko zna sta da mu radim..? Ponekad mi upali emision workshop kada ga neko davi (vozi na malim obrtajima a stiska gas kao som) Auto posle 2000 prima gas ubija a posle 3000 pocne da slajfuje :D ali pre 3000 mu ni kamion nije ravan...