Autor Tema: VW GOLF 5 1.9 TDI  (Pročitano 63774 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dragicevic

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW GOLF 5 1.9 TDI 2005g
Odg: VW GOLF 5 1.9 TDI
« Odgovor #80 poslato: danas u 05:52:37 posle podne »
Pozdrav svima  :) Opet nisam pisao dugo, no stvari su se odigravale polako plus sam renovirao sprat kuće pa je auto malo ispaštao  :11 Uglavnom radili su se redovni servisi, pa sam odlucio krajem decembra kad mi se bliži opet mali servis da pređem sa Motula na Likvi Moli Top Tec 505.01 jer sam čuo da ga ljudi hvale a i ja da ga probam kakvo je ulje. Takođe remontovao sam letos zadnja kočiona klješta jer sam primetio zagrevanje zadnjeg diska pa sam onda odlučio da menjam i pločice zadnje. Što se tiče ugradnje nekih inovacija bilo je...  ;) Krenimo redom
1. Odlučio da ugradim prskalice za farove jer kad već idem na to da auto bude full onda nek ide i to  beer Pa je dobar poznat Mix-VW sa našeg foruma tj. Garage Service odradio posao i golfonja ima sad i prskalice
2. Da bi priča bila još bolja prodao sam svoje Heline farove gde sam naknadno ugradio sočiva i uzeo farove sa već ugrađenim sočivima gde vidim da su i drugi članovi foruma uzimali (uglavnom City Pro Car).
3. Ugradio senzor pritiska guma tj. TPMS tj. SET, iskreno ništa posebno  lollol (isto radio Mix Garage Service)
4. Zatim sam odlučio da zatamnim stakla, folije i atest bilo dranje ali jbg sta da se radi, odlučio se za nanokeramičke folije stepen zatamnjenosti 100% pozadi i 30% napred.
Treba se i dalje ulagati u auto, u planu je da se radi limarija (sajtna leva trula, hauba, oplata vozačevih vrata jer me neko zakačio), prednji trap svoje "odsvirao" pa ide komplet zamena dosta toga i još neke sitnice (farbanje felni i čeljusti, hladnjak EGR) i još jedna moja ludost ali poslednja  lollol (elektro-sklopivi retrovizori sa modulima).
Dugo nisam pisao no jbg kuća renoviranje, gužvanjac... No izveštavam vas opet kad se dogode promene i šaljem još lepše fotke i još više fotki  :)

P.S Ako neko može od admina da pomogne, forum neće da izbaci fotke veće od 192kb pa kako to da rešim? Unapred zahvalan
« Poslednja izmena: danas u 05:59:37 posle podne od strane Dragicevic »