Autor Tema: Ogrebotina-kljucem  (Pročitano 12640 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dino

• Uprava Kluba
  • Hero Member
  • Pol: Muškarac
Ogrebotina-kljucem
« poslato: Oktobar 29, 2009, 02:36:24 posle podne »
Jutros idem ka kolima i na zadnjim desnim vratima ogrebotina po celoj duzini vrata...onako krivudavo.. Krivudavo i duboko! Ne mogu da verujem uzas!  angry2  angry2  angry2  angry2  angry2  angry2  angry2

Mnogo sam se iznervirao! Uvek vodim racuna kako se parkiram...i ovog puta je bilo tako. Zaista ne mogu da verujem da ima takvih ljudi! Zbog cega zasto???
Koliko sam ja video mora da se farba..mada se nesto i ne razumem. Mnogo je ruzno. Necu one karmine i te fore to se vidi..odmah cu da farbam.
Zvao sam nekoliko lakirera medju njima i top sjaj i ispod 70e nema posla.
Ako ima neko dobrog limara za te stvari...neka javi..

angry2  badmood  badmood angry2

« Poslednja izmena: Oktobar 29, 2009, 09:10:16 posle podne od strane dinows7 »

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
Odg: Ogrebotina-kljucem
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 29, 2009, 04:12:02 posle podne »
menie isto pre jedno godinu i nesto neko izgevo kljucem suvozaceva vrata...i to dos mie auto bio parkiran u delta sitiju...popi*deo sam...ne razumem takve ljude...dal je to ljubomora il sta je...ja stvarno ne znam..."na svu srecu" pa sam ta vrata morao da farbam i zzbog nekog malog udubljenja pa mi se potrefilo...

Van mreže D@rko

• Hero Member
  • biker for life!
  • Auto: mk4- mk3- b5.5- gsxr 750
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 29, 2009, 07:20:45 posle podne »
Ljubomora i nista drugo. Mada ima svakakvih budala.. Meni su prosle god. kada sam uzeo trojku, grebali jedno 3 vikenda uzastopno  :angry: Sreca pa cetvorku niko nije dirao.

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 29, 2009, 10:40:40 posle podne »
Strasno, uh  angry2

Ali imao sam prilike da vidjam svasta po gradu.Neko je skoro prosao tirsovom i necim zagrebao oko 5-6 auta po haubi, a jednom sam setao nekom sporednom ulicom u centru i vidim novu corsu (valjda stao na tudje mesto ili ko zna) polomljeni retrovizori, iskrivljeni brisaci i nesto ispisano kredom po kolima...Iznervirao sam se extremno jer zamisljam kako bi bilo da je meni tako neko  angry2

Van mreže D@rko

• Hero Member
  • biker for life!
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 29, 2009, 10:50:23 posle podne »
Sad si me potsetio.. Letos u sapcu, mislim da je korsa isto bila i isto je nesto u vezi parkinga bilo.. Gume izbusene a na soferci stavili papir sa upozorenjem..  batine

Van mreže zarsilic

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 30, 2009, 01:51:44 posle podne »
Mnogo inteligentnije resenje:

http://img442.imageshack.us/i/img9053.jpg/

« Poslednja izmena: Oktobar 30, 2009, 02:13:31 posle podne od strane zarsilic »
Automotive Software Development

Van mreže Stefan

• Sr. Member
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 30, 2009, 04:19:44 posle podne »
Mnogo inteligentnije resenje:

http://img442.imageshack.us/i/img9053.jpg/

E ovo ima da napravim, stalno mi se parkiraju ispred garaze.A imam napisano da se ne parkiraju i vidi se garaza, ali stoka ne razume nijedan drugi jezik osim kada ima pozovem pauka i plate 100e

Van mreže zarsilic

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 30, 2009, 07:47:31 posle podne »

E ovo ima da napravim, stalno mi se parkiraju ispred garaze.A imam napisano da se ne parkiraju i vidi se garaza, ali stoka ne razume nijedan drugi jezik osim kada ima pozovem pauka i plate 100e

Ima bolja fora od ovoga.

Bolje napravi dil sa pauk sluzbom. Otprilike znas kada se to desava pa se dogovoris s njima tako, da brzo odreaguju.

Zaradu delite.

Dobro i tebi i njima. Auto ce ukloniti odmah, a pride jos i koja parica.
Automotive Software Development

Van mreže Stefan

• Sr. Member
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 31, 2009, 01:00:24 pre podne »
Bilo bi dobro kada bih znao termine, ne parkiraju uvek u isto vreme.

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #9 poslato: Novembar 07, 2009, 06:00:05 pre podne »
Au  bonk co'ek pit'o za savet oko limara i farbanja, a vi savetujete kao da zae'bes komsiju

I jos sto iskukaste kako su vam ogrebali auto . . .
Pa ajde i ja da kukam, meni je neki majmun na parkingu u Italiji, dok sam kafu pio, lupio ivicom vrata u moj falc iza zadnjih vrata, naspram gepeka, ulupilo se, vidi, se al nebi' da diram . . .
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže Dino

• Uprava Kluba
  • Hero Member
« Odgovor #10 poslato: Novembar 08, 2009, 10:02:32 posle podne »
I ja verovatno necu da diram...malo sam se ohladio i sad mi je onako...
Mnogo sam sujeveran...sad zbog uroka...ovako cu  driving  driving

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
« Odgovor #11 poslato: Novembar 08, 2009, 11:12:51 posle podne »
Tako i ja mislim sve dok ne operem auto pa samo seva ogrebotina, bode oci i nervira, a dok je prljav, ne vidi se pa i ne razmisljam  lollol

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #12 poslato: Decembar 02, 2009, 09:35:23 pre podne »
ma treba sve to iskulirati
meni je neko dok sam uredno bio parkiran na javno parking mesto kod Madlenianuma u Zemunu necim probio haubu. Izgleda kao rupa od metka, ali nije jer nista ispod nije osteceno, kao da je shilo ili vrh cekica. Ispred kuce se vise ni ne parkiram od onih sto se parkiraju na osecaj, deca koja voze bicikle izmedju kola, a kad dodamo tome i zenu koja uvek u saobracaju nalazi one cudne predmete kao sto su zardinjere, stubice, kontejnere, kioske itd itd. Najbizar mi je bio kad sa terase gledam kola i odnekud se pojave macka i ker koji je juri i je8ena macka od 30 kola odluci da pretrci preko moje haube (sta joj je falilo ispod da ide?!?!) i ker kao za njom, propinje se preko krila i sve mi izgrebao desno krilo kandzama. Gledam i ne verujem  wacko
Ako nemas garazu, racunaj da ces samo postati statistika. Toliko slepaca, pogotovu slepica vozi da je to uzas. Imam tri komsinice ovde voze astra3, felicia i astra classicII... sva 3 izgledaju kao da su sad iz Bejruta. Nemaju plastike na retrovizorima, otpale radkape, coskovi izudarani, branici pukli, nemaju lajsne... uvek predostroznosti radi gledam 3 mesta od njih da parkiram.
Za vikend u bulevaru, ortaku padne nepoznati predmet na KIA dzip, probije mu ivicu haube i ulubi krilo, pre toga imao oktaviju i klinci iz skole se dobacuju kljucevima preko kola (?!?) i izgrebu mu haubu, pre toga mu neko sedne na haubu i ulubi je. Klio od njegove zene ima na haubi kljucem nacrtanu kucu, oblake, cvece i dimnjak iz kojeg ide dim.
Imam negde sliku C mercedesa u garazi ispod Vuka, ceeeeela hauba izgrebana necim
Jos jedan ortak bio u shopingu, krece sa parkinga i cuje vetar od nekud, pogleda iza sebe, a neko uzeo vrata iza suvozaca i rukama savio vrh... 20cm mu iskrivio vrata od shasije. Pezo 406.
Parkira drug ispod Ateljea 212, dolazi do kola (Proton) i retrovizor mu stoji ispred vrata, pogleda oko sebe i svim kolima u ulici razbijen retrovizor. Prijavi on muriji, a ovi nadju nekog pobegao iz ludare nogom razvaljivao retrovizore po ulici.
Sedi ortak u kolima, ceka dete iz skole i prolazi pored reda kola ide baba i grebe sva kola kljucem, prolazi pored njega i njega isto, izgleda da baba ga nije videla da sedi u kolima. Iskace on napolje "Sta radite to?!" Baba samo neku kiselu facu napravila i to je to ... sta da joj radis? Da sutra u novinama osvanes "Psihopata prebio nejaku staricu pred decom ispred skole"

Stoga, pomolis se svako jutro i na svaku novu ogrebotinu na kolima se samo nasmejes :)
Cuvaj zdravlje
« Poslednja izmena: Decembar 02, 2009, 09:44:51 pre podne od strane Wele »
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Paki84

• Sr. Member
  • Dezurni krivac :))
« Odgovor #13 poslato: Mart 18, 2010, 04:47:45 posle podne »
imam i ja takvih problema ali sam naso resenje da se auto ne farba, elem, u Bricolage sam naso jednu zajebanciju kao marker, takvog izgleda i velicine, u raznim bojama, time predjes preko te linije i ona se izjednaci sa bojom automobila... mozda u BG ima toga u Delti ili nekoj radnji za autodelove...
I was born to lose, but I live to win

Van mreže jurimo30

• VW Početnik
« Odgovor #14 poslato: Mart 18, 2010, 05:02:03 posle podne »
shta mislite zasto ne kachim slike svog auta  lollol

od neke ljubomorne kokoshke imam "uspomenu" na haubi oko 30 cm ,na suvozachkim vratima mi se "potpisala" drugarica na parkingu svojim branikom i to na 10 god mature ! levo krilo i retrovizor na parkingu !! pa taxista od pozadi...i tako dalje
sve u svemu imam bezbroj "oziljaka" a bar da sam kriv za jedan manje bi mi bilo krivo...
pokusao sa markerima i poliranjem ali ne vredi,mora farbanje..

Van mreže D@rko

• Hero Member
  • biker for life!
« Odgovor #15 poslato: Mart 18, 2010, 06:15:11 posle podne »
Paki, to je bacanje para... Pogledaj video snimke na youtube o tom markeru i sve ce ti biti jasno.

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 13, 2010, 10:23:01 posle podne »
ja sam kupio taj marker i sranje zivo,bacio sam ga u garazi,ne valja nista, a zamislite ja bio na moru u crnoj gori i zadnja dva dana neko mi sipao kiselinu po faru,unistilo mi far,poludeo sam,vidi se i po haubi malo da jre sipano, ali to sam sredio, kakvih ljudi ima nemogu da verujem angry2 angry2 angry2
  champ1

Van mreže darec

• VW - Das Auto
  • Sr. Member
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 13, 2010, 11:55:59 posle podne »
ma ima raznix slucajeva... eto, moj drug se bavi pevanjem i radio neku svadbu... i on za svaki slucaj pomeri kola od ulaza da ne bi neko bacio flasu ili slicno... medjutim, nadju se neki pijani ludaci koji su se nesto posvadjali, pa se i pobili i jednog bace na xaubu i vukli ga po njoj... i cela xauba je bila izgrebana od onix metalnix zaebancija na farmerkama.  :rolleyes: sreca pa je bila mecka 190 sa svojim tenkovskim poklopcem xaube, inace bi morao i to da menja... ovako je samo prosao sa poliranjem koje je veci deo uklonilo.  lollol

Van mreže Limited

• Master Member
  • Auto: IMT 539
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 14, 2010, 05:41:30 posle podne »
I meni je neko noktom napravio na haubu par ogrebotina neznam zasto ali sam cuo da moze poliranjem da se to sredi pa se i nisam puno nervirao ali da uhvatim nekog ko to radi obe ruke mu lomim angry2

Van mreže cvijander

• Master Member
  • Auto: Golf 2 Tas+Mexico
« Odgovor #19 poslato: Oktobar 14, 2010, 06:53:10 posle podne »
dodajem se na listu ,sta su ti ljubomorne ili ko zna kakve komsije da mi zbog pranja i usisavanja kola grebu haubu  batine angry2