ma treba sve to iskulirati
meni je neko dok sam uredno bio parkiran na javno parking mesto kod Madlenianuma u Zemunu necim probio haubu. Izgleda kao rupa od metka, ali nije jer nista ispod nije osteceno, kao da je shilo ili vrh cekica. Ispred kuce se vise ni ne parkiram od onih sto se parkiraju na osecaj, deca koja voze bicikle izmedju kola, a kad dodamo tome i zenu koja uvek u saobracaju nalazi one cudne predmete kao sto su zardinjere, stubice, kontejnere, kioske itd itd. Najbizar mi je bio kad sa terase gledam kola i odnekud se pojave macka i ker koji je juri i je8ena macka od 30 kola odluci da pretrci preko moje haube (sta joj je falilo ispod da ide?!?!) i ker kao za njom, propinje se preko krila i sve mi izgrebao desno krilo kandzama. Gledam i ne verujem

Ako nemas garazu, racunaj da ces samo postati statistika. Toliko slepaca, pogotovu slepica vozi da je to uzas. Imam tri komsinice ovde voze astra3, felicia i astra classicII... sva 3 izgledaju kao da su sad iz Bejruta. Nemaju plastike na retrovizorima, otpale radkape, coskovi izudarani, branici pukli, nemaju lajsne... uvek predostroznosti radi gledam 3 mesta od njih da parkiram.
Za vikend u bulevaru, ortaku padne nepoznati predmet na KIA dzip, probije mu ivicu haube i ulubi krilo, pre toga imao oktaviju i klinci iz skole se dobacuju kljucevima preko kola (?!?) i izgrebu mu haubu, pre toga mu neko sedne na haubu i ulubi je. Klio od njegove zene ima na haubi kljucem nacrtanu kucu, oblake, cvece i dimnjak iz kojeg ide dim.
Imam negde sliku C mercedesa u garazi ispod Vuka, ceeeeela hauba izgrebana necim
Jos jedan ortak bio u shopingu, krece sa parkinga i cuje vetar od nekud, pogleda iza sebe, a neko uzeo vrata iza suvozaca i rukama savio vrh... 20cm mu iskrivio vrata od shasije. Pezo 406.
Parkira drug ispod Ateljea 212, dolazi do kola (Proton) i retrovizor mu stoji ispred vrata, pogleda oko sebe i svim kolima u ulici razbijen retrovizor. Prijavi on muriji, a ovi nadju nekog pobegao iz ludare nogom razvaljivao retrovizore po ulici.
Sedi ortak u kolima, ceka dete iz skole i prolazi pored reda kola ide baba i grebe sva kola kljucem, prolazi pored njega i njega isto, izgleda da baba ga nije videla da sedi u kolima. Iskace on napolje "Sta radite to?!" Baba samo neku kiselu facu napravila i to je to ... sta da joj radis? Da sutra u novinama osvanes "Psihopata prebio nejaku staricu pred decom ispred skole"
Stoga, pomolis se svako jutro i na svaku novu ogrebotinu na kolima se samo nasmejes

Cuvaj zdravlje