e, posto sam odneo da mi se menja glava, majstor mi rece da probamo sa termostatom prvo... da njega zamenim pa ako opet izbije vodu da onda radim glavu... i ja poslusao... i izgleda da jeste na kraju termostat bio problem... Eto, vec 4 dana mi nije izbio vodu, i dobro radi... pu, pu...

Ako ostane sve dobro, sledece u planu su kablovi i to da se menja ili proveri jel sve dobro, posto teze pali kad je hladno napolju... mislim... onako... dosta teze, al upali svaki put na kraju iz jedno treceg pokusaja...

, onda da nabavim vise tapacirung jer mi je dosta vise da gledam u suplja vrata... i da nastelujem plin i paljenje... za sada je to sve sto bi trebalo da se menja... eventualno da nabavim taj sus pleh ako mogu igde u NS, ali otom potom... i da... juce u voznji, u sred voznje otkacila ratkapna, i tako je puklo da sam kontao da su mi sve 4 gume pukle od jednom... ne verujem... valjda cu i tockove, odnosno felne menjati vise, ako se predomislim i zadrzim ovu dvojku... No, jos jedno pitanje imam...
Kako da namestim kocnice da mi ne skripe pri kocenju? jel moram da kupujem nove diskove/pakne ili moze i bez novih delova da se to sredi?