Da imam para odradio bi nesto ovako

I za rat style treba imati stila, neko preteruje.
Kao sto je previse hroma bezveze, tako je i previse detalja ovog fazona previse.
Ljudi misle lako je odraditi ovo, treba uklopiti da izgleda trulo ali i dalje dobro.
Npr one slike iz bugarske, sa zardjalim haubama i slicno... verujte mi da izgledaju mocno uzivo
Ovaj kombi jeste nadzidzan previse... stavio je sta god je nasao.
+1
Po mom misljenju, ovo je klasican ciganluk.
smecarski style .... o ukusima se ne treba diskutovati. Za mene je sredjeno vozilo upotrebljivo prije svega za voznju i tako to. Ovo se po meni ne vozi jer kakav ostaviti utisak kad te neko vidi u njemu.

sve sami genijalci, vidis ti ne bi da diskutujes al ipak to radis, 95% ovih automobila je tehnicki besprekorno, sto dalje implicira de je upotrebljivo pre svega za voznju, svaki obiluje detaljima koji se jednim pogledom ne mogu sagledati, a radni sati koji ulaze u ovakvo nesto su nemerljivi, naravno uvek ima extrema (ovaj A3 ili dvojka iznad njega), al u svakom stlu ima promasaja...
A sto se tice drugog dela komentara, poenta cele price je da ljude malo zabole sta misli pera, mika, zika, laza ili tamo neka cupika koja ne zna ni da izgovori volkswagen, ovo se radi za svoju dusu...
Evo primerka pravog Rat stila, +- neki detalji...