Jos uvek i nisam izdvojio nista vremena skoro... Ovo je sve nesto sitno usput. :D
A evo i jos nekih sitnica i nedostataka koje sam ispravio, upadose mi u oci. :D
Kod svih dizela je mana sto vakum creva i kablovi dohvataju usisnu plastiku koja ide od prsa do usisne kutije. Od vibracija se svaka probusi, pa to stvara zvuk brundanja. Stavi se druga plastika od benzinca koja nije ostecena, a kablove i creva sam umotao u neku cupavu traku sa cickom (takodje fabricki deo, uzet negde iz instalacije

). Druga stvar koja prouzrokuje to brundanje (i to hvala Gagiju na otkricu) je mesto gde se spaja ova usisna plastika sa kucistem filtera vazduha. Pojedena je i ona, a i samo kuciste kod skoro svakog dizela...

Druga stvar koja stvara neprijatne zvuke. Plastika ukrasna koja se srafi preko kucista filtera vazduha, dodiruje kuciste na jednom mestu, vibrira i nervira. :D Zalepljeno parce samolepljive gume i to je gotovo.

A takodje i ove cevi od klime dodiruju cevi za naftu, pa takodje stava malo zvuka neprijatnog. :D

I jos neke stvari koje mi upadose u oci:

I rucica menjaca, imam obe, pa moze da se menja... Ovo 4motion me malo nervira jer nije istina. :D Pa bih uradio rado neki sticker, ako moze kvalitetan, koji ce biti isti takav, samo da nema natpis 4motion, nego jos jednu ovu kockicu...