To sam I sam primjetio ali iskreno ne slikam nikad interijer niti se sjetim,no moram to promjeniti, ugl osim voznje I uzivanja tu I tamo odradim kakvu sitnicu, promjenio sam osvjetljenje u kabini sa led osvjetljenjem, nisam imao prije tipku dual na komandama navigacije pa sam I to nabavio, nabavio jos jedan set unutarnjih lajsni I kompletne oplate od gti kako vrata tako I zadnjih bokova, izbacio sam iz auta parot sistem jer je negdje radio kratki spoj I zafrkavao rad samog radia(ionako parot nisam nikada ni koristio), ugl radilo se na autu a uvelike mi je pomogao vlasnik lijavog gti-a sa slike gore.
Pobrusio sam ovu plastiku koju sam prije skoro god dana pospricao u sprickit

Polakirao I vratio znakic

Kako to stoji na svom mjestu

Sad mi ostaje rijesiti kutiju usisa, nju sam zavario kako sam I davno ranije pisao, ocito da sam to dobro odradio jer jos nije pukla prilikom skidanja, nju cu proci sa crnim mat lakom, a I sad me vuce.da I ostale.plastike tipa kutija aku I kutija osiguraca da I to sredim, kao I ovu kopcu crijeva kojeg mi je onaj prvi majstor skinuo, no I to cemo rijesiti.
Evo slika oplata

Prljave su jako ali to kemijsko rijesava sve, moje imaju sitna ostecenja a to me smeta
Nova plastika ispod sata jer je moju takodjer onaj prvi vlasnik slimio dok ju je skidao(iz razliga sto imam tablu sa velikim displeyom a on ju na svom gti u nije imao pa je uzeo moju da se voza.dok je auto kod njega pa je usput slimio plastiku I vratio sat bez zavidavanja, sad smo I to rijesili

E da I evo slika jedna iz kabine

Nabavio sam kompletne plastike sredine sa tipkom za sva 4 zmigavca, nisam nista mjenjao jer postoji mogucnost.da se plastike polakiraju, tu necu zuriti to ostavljam za kasnije

Nabavio sam napokon rezervno kolo, koje ovo moje cudo nije imalo prije nego je imao pjenu I komp ali nije imao ni to jer je to netko prije mene izvadio

Sutra je odmor I voznja.pa ce pasti opet neke slike
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk