E sad kad sam spomenuo problem da malo i o njemu kazem, isao sam za Opatiju za vikend na meet, kako sam ranije pisao auto sam lakirao na novo i ujedno zamjenio ulje i filter u to vrijeme, prije nego sam krenuo prema Opatiji provjerio sam razinu ulja i nekako po mirisu mi se.cinilo kao pregoreno ulje a opet nisam sam sebi vjerovao jer sam od izmjene napravio oko 1000 km, tako ja krenuo na put i tokom boravka gore smo se vozili po lokalnim cestama i iskreno ganjali smo se i na pola uspona do Ucke mi upalio crvenu lampu od ulja.
Odatle sam ga nekako dovukao do prijatelja mehanicara u Rijeci a sa frendom otisao kuci.
Da mi auto ne stoji kolega je poceo sa rastavjanjem.Htjeli smo se uvjeriti jeli otisla pumpa ulja pa je nju prvu skinuo
Evo je na stolu

Pumpa radi kao i polutke za ublazavanje vibracija motora, stoga smo krenuli dalje.
Stanje letecih lezajeva

Bankovi

Kako je auto bio kod majstora prosle godine dogovorena je bila polugeneralka ali ocito da od toga nije bilo nista, tj da je on rastavio i vratio stare djelove nazad a naplatio kako se naplacuje, no i to cemo rijesiti kad se sretnemo.
Sad zelim da se izvadi kompletan motor i ponovno rastavi i zamjene svi djelovi i ovog puta mi to radi prijatelj kojem mogu vjerovati tako da cu sad napokon biti zadovoljan.
Evo jos koja slika

Sad jedva cekam da stignu djelovi i da sastavi to i da mogu biti siguran.
Kako budu isli radovi tako cu i izvjestavati posto je auto u Rijeci slika ce biti koliko majstor posalje
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk