Ne ne, Svaba je i te kako racunao gdje ce se voziti ovaj auto, ovo je kao neka BH verzija koja je kao sklapana u BiH, a isto tako samim tim sto sam ja svakih nekoliko mjeseci isao na servis (7500Km) i kao lud se naplacao tih servisa, oni su se i na taj nacin prilagodili nasem trzistu i meni oderali kozu i zbog toga sto sam ja to sve ispostovao, a ne kao vecina otisao kod nekog normalnog majstora i za min. 50% manje para radio isti ili jos bolje taj servis i to na bar 15 000Km kako vecina radi ovdje, ja sada hocu da oni uzvrate tako sto ce da rijese ovo o svom trosku jer sam ispostovao bas sva moguca pravila kako VW tako i ovlastenog servisera i njima prepustio brigu o autu...
Inace, nisu mogli da mi svaki drugi-treci put mijenjaju ulje jer sam svaki put bio tu kada su to radili i ako su govorili da idem u njihov kafic i sve sam gledao kako rade, ali da su uzasni neradnici, neznalice, lopovi, tu se slazem, ja samo kada vidim kako oni rade, bude mi muka, vecina njih, ali ima i ljudi koji su solidni...
Inace, danas sam malo bolje pogledao taj remen tj. malo vise pomjerio zastitnu plastiku i imao sam sta da vidim, po svemu sudeci 99% sam siguran da problem nije do remena, remen je pukao, ali ne zbog toga sto je on bio los vec zbog toga sto je sa vanjske strane skroz, ali bas skroz poderan i na kraju unistena su i vlakna u njemu i naravno pukao je, izgleda da je zaribao spaner ili tako nesto sto ga dodiruje sa vanjske strane...ja samo ne znam kako nije bilo nekog zvuka, skripanja, smrada ili tako nesto...
Jos cu da vidim sa ovlastenim servisom sta mogu da sredim kod njih...