[size=0px]Nemaš pojma,majstor Pimbe,evo @eskachgt nam je otkrio da svi vozimo poluTDI tj. svima nam je vrisnula turbina. :D[/size]
Hvala gos'n escajgu na otkrivanju poluTDI-ja i puno srece u daljim otkrivanjima i radu uopste
Kod mene zvizne turbina, neki put doduse, mada moja nigde nije otisla, jbga jos je pod haubom, ali primetio sam da je prikraju, skroz pri kraju motora, tamo do pozarnog zida...
Srecom te sam iz Inwire pa imam u svom gradu turbo servis, a koji opet neki drugi tvrde treba izbegavati, tako da ipak kod njih necu otici da vidim zasto mi je turbina pri kraju motora. Cini mi se da je to greska onih u projektnom birou u VW-u. A i oni, naopako, stavili turbinu prikraju motora, to su trebali da stave pri pocetku, velika je razlika, jer citava sredina je izmedju kraja i pocetka . . .
@
[/size]AcaRSK[/size]Probaj ti prvom prilikom da mu ga das malo duze pod vatrom, pa potom oslusni zvizduk 
Ako gnjavis auto, posebno u gradskoj voznji, *oce da se nakupi garezi koja promeni geometriju i tim pocne da proizvodi cudne zvuke i zvizduke. Znaci samo vatra . . .