druze sta kako ti smatraas lose bilo pa nije iso auto neznam sta tu moze biti lose osim dizni ostalo je sve super radilo auto palio na cvoku radio na 900 rpm iso je auto super i sa k glavom samo je torsio duplo vise nije se moglo voziti kad je normlana voznja potrosnja izlazila 10 litara skoro elektronika na k glavi ispravna bila sonda termo davaci sve je radilo perfekt drugo dizne nemas ih nigdje naci kupis polovne iste kao i moje kupis nove kineske budu mjesec dana isti djavo cim naidje lose gorivo odma problemi pumpe nove stavio obadvije znaci sve po ps al dizne nema nigdje naci ok to je rzlog zasto sam to izvadio i stavio elektroniku a ti kazes nema ni 100 konja po cemu ti smatras da nema ni 100 konja sjedi u auto od 100 konja pa provozi pa sjedi u golfa od tih sto ti kazes da nema ni 100 konja pa vidi razliku a imo sam golfa 8v sa 112 konja isto ubrizgavanje nije ni upola iso kao ovaj sa istim ubrrizgavanjem znaci przane price dodji sjedi samnom jednom da te provozem pa ces vidjeti tih ni 100 konja a imo sam 5 komada 16 ski i kr i pl na k glavama tako da znam da nema razlike uopste sto se tice ubrzanja cak bolje ima nego na k glavi k glava je mrtva na niskim obrtajima zato znam sta pricam da makar nisam vozo pa nebi nista reko al od kad sam polozio ganjam samo ta auta tako da znam razlike i kako sta