Autor Tema: golf trica zeza ga sitnica :)  (Pročitano 2405 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
Odg: golf trica zeza ga sitnica :)
« Odgovor #20 poslato: Mart 26, 2015, 09:55:54 pre podne »
Razumem ja da se nema para, ali ako ti je 20e veliko ulaganje, auto nije za tebe. Mozes da se uvredis koliko hoces. Covek se pruza, koliko je dugacak, vozi auto koji mozes da odrzavas. Kako mislis da ti dizne ostanu vlazne kad blokiras regulator? Kako ce benzin da ode do dizni?
Iscupaj osigurac za pumpu, iscupaj dizne i stavi ih u teglu sa benzinom, ako se plasis da ce da zaribaju. Ne moze da se sex a da ne udje, nece niko preko tastature da ti popravi taj regulator.

Van mreže mikula

• Hero Member
« Odgovor #21 poslato: Mart 26, 2015, 10:48:54 pre podne »
Druze ocigledno nista ti ne razumes, niko nije rekao da je 20e veliko ulaganje nego u ovom trenutku nije neophodno jer auto radi normalno i vozi se normalno, uhvatio si se tih 20e a nemas pojma a ni ja ne znam koliko je cena regulatora mozda je i 5e a mozda i 50e i vec sam rekao ako ga budem morao menjati da cu ga kupiti a ti izgleda ni ne citas sta se pise u prethodnim postovima, jesi ti ovde zaduzen za glupe savete i procenu na osnovu pitanja kome treba a kome netreba auto? Pitanje u temi ako nisi shvatio nisi trebao ni odgovarati. Druga stvar, ja kao laik mislim da je regulator na povratnom vodu i ako blokiram to vakum crevo necu blokirati regulator i protok kroz njega pa prema tome i magistrala i dizne bi trebale biti napunjene benzinom, ovde ima par dobrih majstora i ako gresim nek me neko ispravi
 A nisam ni trazio da mi neko popravlja regulator
« Poslednja izmena: Mart 26, 2015, 10:51:32 pre podne od strane mikula »

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #22 poslato: Mart 26, 2015, 11:00:19 pre podne »
Shvatio sam pitanje u potpunosti, kao sto sam vec napisao, hteo bi da se sex, a da ti ne udje. Nisi okacio niti jednu sliku niti si napisao o kom autu i motoru je rec. A trazis neki savet...
Ja se iskljucujem iz teme, a dobri majstori na ovom forumu te sigurno nece posavetovati kako da "nabudzis" nesto i pri tome napravis jos vecu stetu.

Van mreže mikula

• Hero Member
« Odgovor #23 poslato: Mart 26, 2015, 11:20:55 pre podne »
Pa pitanje nije bilo "kako da nabudzim" vec "da li moze"  da se izbaci to vakum crevo (da se nabudzi kako ti rece) ili ne bas zbog toga da ne napravim stetu sebi i autu, zato je i tema otvorena da pitam da li sme to ili nesme i koje su posledice u oba slucaja, a auto je moj pise u profilu golf 3. 1.8  a i sliku cu izbaciti to je najmanji problem
A da sam hteo da se j.... a da mi ne udje ne bi ni otvarao temu i pitao strucnije ljude za savet vec  bi sam skarabudzio nesto

Van mreže mikula

• Hero Member
« Odgovor #24 poslato: Mart 26, 2015, 02:44:43 posle podne »

Evo i slika prve dve su regulator a druge dve vrsta ubrizgavanja