Pozdrav svima, nov sam na forumu jos nisam predstavio svoj auto, u pitanju je golf 2 1.6TDI 59kw sa interkuler 1990god, imam problem koji ne mogu da resim pa reko vama da se obratim, auto mi slabo greje, teperatura se najvise podingne izmedju nule i pola, uopste ne ide ka polovini nego stoji tu stano na prvoj tanjoj crti, termostat je nov, creva ka malom hladjaku su vruca, auto otvara termostat, temperatura svih creva je ista, auto upali ventilator posle odredjenog vremena.. Ako je neko imal slican problem nek predlozi nesto, hvala
Sledeci problem mi je taj da auto nece da ide kako bi trebao da ide, nemam onaj momenat turbine da zalepi i da povuce vec je stalno isti odziv koliko god gasa dao, ne pali turbinu, sva creva su cela nisu busna, turbina ne masti, turina nema nimalo lufta u osovinici, vrti se relativno sporo kad upalim auto, na dodavanje gasa vuce vakum, e sad sa druge strane turbine ima vakum ventil sa osovinicom za stelovanje turba koji izgleda ne radi, na bilo koje dodavanje gasa osovinica se ne pomera, cackao sam je podmazivao, pomerao i nista...
Zamolio bih sve koji su imali slican problem ili nesto slicno da mi pomognu da resim i da ga namestim da ide i greje kako treba :D hvala unapred