ako ce vec da placa adaptaciju onda bolje da skine i da ocisti da valja. a ako neces kupi wurth sprej i odradi kao sto sam ti rekao.
delpo pitanje (ne zlonamerno nego iz radoznalosti da nesto naucim)zasto bi radio adaptaciju klapne tj sta se poremeti kad upalis auto dodas gas,klapna se otvori ti prskas sprej on skida prljavstinu i sve cisto.sprej sagori nista se ne remeti. nista fizicki nisi dirao na silu pomerao skidao ili slicno.
doduse jedino ako ima 2-3 mm skrame na svim zidovima(tj svinjac na klapni) tj motor truba dragacevo. pa se tu stvori nazovi rupa posle ciscenja ili tako nesto, tu mi ima neke logike da se radi kalibracija. a ovako

ja kod mene imao malo cadji na zidovima. skinuo filter, upalio auto. burazer drzi gas na 2000rpm naprskao. sve cisto za 10 sekundi. vratio filter. palim vozim,ler ok kao i ranije,prima gas isto. sve ok. doduse ja sam preventivno cistio nisam imao nikakvih problema
Nemanja ima problema sa ler gasom pa moze da se desi da ovo nista ne pomogne ali ja bih prvo to probao. uostalom neka bira nije mali.