Ovako ljudi:
Bio sam do restorana, prebac je ambijent, ima nekoliko basti, mozemo da biramo, sve je u etno fazounu, pogled na reku, ima teren za odbojku, tenis, stoni tenis, ljuljaske za decu, kocije i tako to

Od hrane spremaju ribu, kao i sve sa rostilja. Parking ima ispred restorana za nekih 15-ak auta, plus u dvoristu jos toliko. Jedini je problem prilaz kada se silazi sa glavnog puta, kratak je zaokret i malo strm, mada ko je na Avali uspeo da prodje, ovo ce biti jos lakse

Bio sam do sup-a, treba samo najkasnije 2 dana pred skup da podnesem prijavu da se skup odrzava, koliko auta ce biti, i gde, tj. da li cemo praviti voznju kroz grad( normalno

).
Za ono mesto u centru sto sam mislio za promociju, nazalost pocelo je da se naplacuje, bio sam do opstine, 400 din. je kvadratni metar, tako da...jbg

Sto se tice plana skupa, mislio sam ovako:
1.Usput kad dolazite da u restoranu kazemo od hrane sta da spreme da bude gotovo kad dodjemo kasnije
2. Parkiramo se na parkingu fabrike 14.oktobar, inace i parking je zatvoren i to bas danas

, tako da cu kasnije da se cujem sa direktorom da nam obezbedi tada parking, i tu cemo malo da izblejimo. Verovatno ce biti i TV ekipa da nas malo snimi.
3.Voznja kroz grad
4.Odlazak u restoran

i to je to, restoran je na ulazu u Ks, tako da posle samo nastavite ka auto-putu,znaci to je najbliza varijanta, da ne idemo na Jastrebac ili jezero, sto bi vam povecalo kilometrazu

E sad, ajde prijavljivanja, da znamo koliko ljudi dolazi i koliko automobila