vremena pogotovo i mnogo ubedjivanja kao sto je dyna men ubedjivao

nemoj da mu zameris nije on kriv on samo hoce da svi slusaju kvalitetno i verovatno je oguglao dosad od objasnjavanja i ubedjivanja

vidi,sto se tice krajeva odnosno onog dela etisona koji si isekao,trebas ga pustiti da predje jedno 10-15mm preko stranica i onda ga zalepis na stranice a ivice odseces tako da kad se preklopi ostane samo tanka linija tamo gde je spojeno.
pozle izreces parce mebla u obliku ili po dimenziji tog dela koji ti jos nije pokriven i zalepis,e bas za ovaj deo je potreban stof koji je rastegljiv jer nemozes u mm da izrezes materijal i ako negde zatreba samo raztegnes materijal u tom delu i popunis shupljinu.
za tapaciranje ne postoji bolje nego sprey lepak,on se koristi tako sto se obe povrsine naprskaju i ostave da se osuse.
posle se sve lepi po principu nalepnica,znaci ne treba sljepiti odmah celu povrsinu nego poceti od kraja i lagano rukom maziti stof tako da se nigde ne zguzva i da bi bio 100% ravan
cek mislim da imam jednu sliku gde sam ja tapacirao moju
eve gi

a da, vidis kako je ovo sto sam preklopio preko stranica ruzno i krivudavo.za to uzmes limeni lenjir i ostar skalper,naslonis lepo da bude paralelno i sve sto je visak iseces