Autor Tema: passat 5.5 gubi snagu pri ubrzavanju  (Pročitano 23891 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Muamer95

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Passat B6 4MOTION
Odg: passat 5.5 gubi snagu pri ubrzavanju
« Odgovor #20 poslato: Decembar 11, 2014, 01:21:15 posle podne »
Kompijuter ti ga baca u safe mode,verovatno ti je prljava turbina,ili katalizator,do se desavalo mom drugu,nije hteo preko 120. Pokusaj kad ti se do desi ta u voznji ugasis i upalis auto.

Van mreže DadoVW

• VW Početnik
  • Auto: Passat 5.5
« Odgovor #21 poslato: Decembar 30, 2014, 12:03:22 pre podne »
E ne znam sta je, al meni je auto top od kako mu usuh aditiv u rezervar...nikakvih vise problema nema. Sipah od tad i 2,3 put gorivo, ma ni da zatrza...vjerovatno su bile malo zaprljane dizne ,ili nesto u cijelom tom sistemu ,pa je taj aditiv fino ocistio i procistio to sve. Jer i sami znamo kakvo je gorivo kod nas i da svasta sipaju.  Ja samo zelim da pomognem ostalima, ko ne vjeruje ne mora. Zlatio se svaki cent koji mi taj aditiv izvuce iz dzepa ;) eto toliko od mene. Budite mi lijepi, srecni i nasmijani ,ako se nekom desi slican problem,nek proba, ne gubi nista naspram novca koliko bi dao nekom majstoru, koji bi mozda uradio slicnu stvar. Nego duzim,a htio sam samo kratko, al ne mogu da odolim da ne kazem. Prije par dana, uleti mi kamencic u donju stopu motora,sto ide ispod auta, sto izgleda kao broj 8. Auto mi u krivinama skripi, grebe, ne znam o cemu se radi. Imao sam osjecaj da ce auto da se raspadne ispod mene. Zovnem majstora, kaze da dovedem auto, ja dodjem i dignemo ga na dizalicu i on vidi kamencic , uzme sarafciger i kucne ga da ispadne...i to je bilo to. Kaze on meni, e sad da nisi bio tu ovo bi ti bilo 30e ! -ziva istina...tako bi i bilo. Al imao sam srecu sto sam sacekao ,iako ne bih smio biti u radionici, al me zivo zanimalo sta je sa vozilom na jedanput. Inace u pitanju je bio fiat 500 ,nije VW. Toliko o majstorima, CAST IZUZECIMA ;)

Van mreže Offroad master

• VW Početnik
  • Auto: Golf 3 syncro
« Odgovor #22 poslato: Avgust 05, 2019, 06:38:30 posle podne »
Pozz drugari imam passat 5 1.9 85 kw 115ks, sinoc idem uz brdo i odjednom izgubi snagu, ugasim, upalim, opet isto, kontam da je turbina stala, auto sada ide kao da je sdi a ne tdi.... Hvala unaprijed congratulations