Pozdrav evo i od mene prve teme nazalost sa problemom,
e ovako, kupio sam skoro Golfa 5 , 2005, 2.0 tdi , BKD, 192000km presao, medjutim Antifriz sam primetio da trosi, ne mnogo vec veoma malo, otisao sam u servis, majstor mi je proverio da li mesa sa uljem - ne mesa , digao je auto, nigde se ne vidi da curi, cudno mi je jer imam ga skoro mesec dana presao sam za tih mesec dana 1000km i recimo da je potrosio 1dL tecnosti mozda i manje, veoma cudna stvar zadnjih par dana pratim tecnost nekada ne trosi a nekada potrosi veoma malo, nekada ta tecnost padne ispod minimuma i sutra dan cini mi se( nisam siguran ) podigne se malo, inace na prvo paljenje pali kao benzinac, radi sasvim normalno ne trokira, nema belog dima iza, temperatura rada motora isto normalana uvek, covek od koga sam ga kupio rekao mi je da je zamenio vodenu pumpu pre 40.000km deluje kao da je sve ok ali gubi tecnost.
Mozda je neko imao slican problem ili predlog sta da radim u ovlasceni servis mi traze znate vec za 1h 3000din pa posle popravka videcemo kako i sta i koliko ce kostati.
Ako neko ima predlog neki da cuujem.