0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Citat: Miro MNE Avgust 01, 2014, 01:11:59 posle podnedobar pajo ... svaka čast na radovima ... lično jedino felge nešto ne mogu svarit .... nego čime si radio farove? I daj neki snimak da vidimo kako ide 180ks? Jel mjereno ili samo onako bupnuto odokativnom metodom? Nije provokacija nego pitam jer i sam imam sličnu konjažu na mom pasatu.Ukusi su razliciti a o njima se ne polemise a zna se sta lepo izgleda a sta ne. Ocu jednom prilikom kad se setim na auto-putu bar do 200kmh ubrzanje odmeriti,jer sam sad na 17-skama i gume mi nisu bas pod vaservagu malo mi bacakaju moram ih zameniti na prolece. a na 15-skama 255kmh sam vozio na auto putu,imam sliku.Sto se tice jacine isao sam na Valjke da proverim chip pise 186 a valjci izmerili 180.3 castio me drug jer radi u porsheovom servisu u Ljubljani.
dobar pajo ... svaka čast na radovima ... lično jedino felge nešto ne mogu svarit .... nego čime si radio farove? I daj neki snimak da vidimo kako ide 180ks? Jel mjereno ili samo onako bupnuto odokativnom metodom? Nije provokacija nego pitam jer i sam imam sličnu konjažu na mom pasatu.