Imam problem za koji sam pitao i majstora Gedoru, dobio sam odgovor, da je zupcasti kais preskocio, i da odvezem odmah auto kod majstora sto sam i uradio, ali ovde majstori odbacuju tu teoriju, kazu da je kais uredu, a ja mozda nisam lepo preko telefona uspeo da objasnim gedori kome verujem i da mi u 12 nocu kaze da je dan jer covek stvarno zna posao i uvek mi je rekao sve tacno, nego opet, preko telefona nije mozda bilo moje objasnjenje kako treba

Problem je sledeci:
Normalna voznja ( 1,2 ili 3 brzina na 1300-1500 obrtaja ) golf od jednom izgubi snagu ako drzim isti gas, turbina prestaje sa pistanjem a motor pocinje da melje kao golf 2 dizel kad se upali ujutru, veoma bucno, i sve to dok ne dodam gas i dok ne proguta tu knedlu. Iza mene je dim crn...To se desi 2-3 puta za 30km, ne svaki put. Danas se desilo i da sam dodao gas, a auto nije hteo da proguta poceo je da dimi, i stao sam i ugasio ga. Upalio opet, sve radi normalno. I tako se to ponavlja i ponavlja, izmedju 1300 i 2000 obrtaja je cudan, secka, ne ide kako treba a kao sto sam rekao, hoce da pocne da lupa pa prestane. Ulja u motoru ima u normalnoj kolicini, kad se ne manifestuje problem auto ne dimi ni mrvicu
Protokomer nov, znaci to otpada. Neki majstori ovde mi kazu da je neka dizna losa i ne razbacuje gorivo kako treba

Ovo mi se nikad nije desilo do sada, pa ne znam sta moze da bude.
Da li je neko imao slican problem?
Dok cekam ponedeljak da ga odvezem u krsten servis sa dobrom dijagnostikom, da bar znam sta me od prilike ceka