Da skinem prasinu sa teme

Auto se redovno odrzava i vozi
Pribavljeno je mnogo mnogo stvarcica zanimljivih uglavnom, plniram na leto da kupim sebi gti 16v i da krenem sredjivanje od nule
Nabavljano je mnogo delova za projekat
Tu je i mnogo retkih detalja
Check engine, A/C, prekidac grejaca sedista,Fader zvuka, i naravno oba prekidaca Digifiza
Trenutno imam 6 digifiza

Evo i ovde javno da pohvalim clana Lepi, stigoa je poklon paket od njega iz Kanade

Tu su US stopke sa fasunzima, markeri, kanadski panel, relej #4-opomena za vezivanje pojasa sa zvukom, okvir za radio, steker za pojas sa prekidacem u sebi i naravno instalacija kompeltna za sve to!
Ziv bio Nikola

Tu su i Plave stopke u kolekciji, metalne brave, motorsport rucica, plavi zmigavci, Votex spojler oko celog gepeka, blenda-Sacex pise GOLF na njoj, Us kokpit, Votex konzola kompeltna sa Saticima, gamma radio, Maglenke OEM hella, El. retrovizore kompeltne
Kompeltni grejaci sedista sa platnima i instalacijom, CD box, Tempomat-za sada samo rucica, i ko zna sta sve jos

Koelkcija panela

Malo sam se igrao sa kilometrazom na digifizu, nazalost ova ploca je losa i pokazuje 55l nadam se da ce se srediti!

Votex i blenda proba na mom autu

Prekidaci

Brave su prepravljene i odlicno rade na mk2 bez problema, poslao sam limcice one da mi se ugravira Porsche

Elektricni Retrovizori

Gleda da auto u kompletu bude US look
PS. Delovi nisu na prodaju niti ce ikada biti, auto radim za sebe! Delovi stoje u sobi i na policama