0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
prsluk svjetla i ostala oprema neophodna za cg, presretaca mali milion, narocito na destinaciji Niksic-Podgorica, zeleni karton obavezan a pri izlasku boravicna prijava takodje obavezna, beze ribaju
Obavezno trougao prva pomoc sajla za vuchu i rezervne sijalice
http://www.njuz.net/turistima-se-na-izlasku-iz-crne-gore-trazi-pismeno-obrazlozenje-zasto-su-letovali-u-crnoj-gori/Evo ja sam nesto nasao nzm dal je tacno,samo da vam kazem vamo vam je pakao Sretan put
Citat: zen3dom Jun 23, 2012, 12:19:06 posle podneprsluk svjetla i ostala oprema neophodna za cg, presretaca mali milion, narocito na destinaciji Niksic-Podgorica, zeleni karton obavezan a pri izlasku boravicna prijava takodje obavezna, beze ribajuOvo za boravišnu prijavu sam gledao na tv-u, to koga uspeju prevare i traže mu 100-200 e da naplate kaznu...!Baš sam malo pre video na tv izjavu načelika pogranične policije da nemaju pravo da to traže, pogotovo ne na izlasku, to važi samo za strane državljane koji rade u CG, a ne koji su letovali i platili bor.taksu, dobro pazite,to hoće da prevare na izlasku...pa posle..gotovo...