Fala.
Obecala mi je zena pola sata vremena za slikanje u nedelju pre podne, trebalo bi da bude lepo vreme.
Ulje 10/40 menjam, ne znam, 8-10.000 km. Ulje nisam nikad dolivao, iskreno sad kad razmislim ne znam ni gde mu je ona rezervna litra ulja, ko zna gde mi je Gedora to sakrio

Potrosnja isto ne znam, vozim ga uglavnom samo par puta mesecno, pa ne mogu da izmerim. Dok sam naucio zenu kako da meri potrosnju prijavljivala mi je ~8.5L sto je negde u granici sa fabrickim podatcima (5.3/7/10), a i ona vozi dosta na otvorenom posto radi na aerodromu. Doduse ne mozes ovaj auto da vozis 6. brzina i 90 na sat. Jednostavno ne mozes

Kuka za visokim obrtajima, tada ima onaj seksi zvuk koji te tera da ga pritiskas.
Ne verujem da mozes bilo kakvim filterom da dobijes ista na snazi. Cak i cipovanjem kod atmo motora PLAFON 12KS. Dalje od cipovanja sad ne razmisljam jer je mnogo para za malo konja. Cak i cipovanje mi je poprilicno pod znakom pitanja jer nigde ne mogu da se pronadjem da budem zadovoljan i kazem to je to.
Revo - daleko i skupo. Pod ovo skupo podrazumevam kolicinu KS za ulozen novac.
NovaSpeed imaju korektnu cenu, ali nikako da zavrse valjke jer ako cipujem hocu na papiru da imam pre i posle.
Bobo Smederevo iako ih svi hvale, par puta sto sam ih kontaktirao deluju mi totalno izgubljeni i nezaiteresovani tj srpski neposlovni
Sto se tice tuniranja, ne mislim trenutno da mrdam sa stage1. Ako natrci visak para ici ce za zamenu Golfa
Tuniranje atmo motora je skupo za male dobitke. Za silne pare koje bi ulozio za par konja vise bolje da sipam u rezervoar i uzivam.
http://www.torquecars.com/volkswagen/lupo-tuning.php