Novo!!!!! Danas isao do Prijepolja (ne do majstora

)i u povratku na jednom usponu, u cetvrtoj brzini na oko 100km/h poce da signalizira zvucni signal na onoj kockici tj tasteru za prebacivanje na tng i trepce lampica, malo oduzmem gas i sve ok, dodjem tako do svog grada i parkiram. Posle nekih dva sata udjem u auto, dam kontakt i on odpisti cetiri puta i kada upalim on nece nikako da prebaci na plin, sve radi na benz (lepo radi, normalno), tako svaki put kada dam kontakt on isto odpisti cetiri puta, cak i kada iskljucim plin i dam kontakt on opet isto, pisti! Imam snimak toga pa cu ujutru ubaciti na poslu, nesto mi ovde nece da to sa tel skinem u racunar. Ovde postoji problem i do plina i do samog auta jer ni na benz nema onu snagu, cak mozda na plinu bolje ide. Posle jos nekih sat vremena udjem u auto dam kontakt i on odpisti samo jednom, ja upalim i on prebaci na plin i sad sve ok, ne pisti vise za sada. Bila je kisa pa reko da se nije pokvasio komp od plina jer ne znam koliko mu smeta vlaga tj voda a postavicu i sliku gde on stoji, nije bas sklonjen od tih uticaja a majstor kaze kada sam ga zvao na tel da ne moze on tu da se pokvasi nego da vidim da nije spao neki dzek sa dizni, to gledao i sve naravno stoji, nisam sedeo na diznama jbt. Rekao mi da dodjem prekosutra pa cu javiti i sta strucnjak kaze

I ono najgore, presao 62km, otvoren put uglavnom i dopunim bocu stade preko 7 litara, bruka, nekada malo trosi a nekada nagrdi. Vazi cicero, jbm plin i kad ga ugradih, bio mi auto normalan jbt!