Ajd pošto sam pregledao cijelu temu da ti napišem par stvarčica. Prvo,baci tu školjku,jer ne valja ni za šta,osim za staro željezo. Sve te zaštite i gluposti koje si radio,nisu ni za qrac,samo si usrao s tim. Ja koliko sam vidio (a jako dobro vidim) ta šasija je udarana sa desne strane i jako loše popravljena,tako da su velike šanse da "nije u vinklo",pa bi mogao lako poginuti,pošto dvojka sa dobrim TDI motorom ide prilično dobro. Mislim da ti je Paul več napisao,pa da ponovim: NEMA TE KOMORE I TOG BOGA KOJI ČE OVO OFARBATI,A DA HRĐA NE IZBIJE POSLIJE PRVE ZIME,jer se ovdje ta hrđa več uvukla u pore lima,tako da češ samo baciti pare bez veze.
I još da ti kažem da te taj "klima majstor" laže jer nikad nije postojala dvojka sa "digitalnom" klimom (sem one naknadno ugrađivane Italijanske),ali po svemu što sam pročitao u ovoj tvojoj temi,kakve si ti sve gluposti kupovao za neke nenormalne cifre novca (električni podizači 120 EUR

,kojekavi prekidači i lampice koje ničemu ne služe,a koštaju ko pola auta) jedino što mogu zaključiti je to "da si idealna OVCA za šišanje". A,dok je ovaca,bit če i vune!
Jbg,nemoj se ljutiti,ali ja sam iskren čovjek,pa svima kažem ono što mislim,tako i tebi. Rasprodaj te gluposti,školjku prodaj ciganima,dodaj još malo para i kupi zdravu školjku. Taj TDI več imaš i napravi auto kako bog zapovjeda...