Pošto su sve slike nestale, ubaciću poneku staru i neke nove, čisto da se vidi da se nešto radilo...Ovako je izgledao kada sam ga kupio...

Zatim sam zatamnio stakla, zalepio foliju na krov, retrovizore, untrašnje lajsne i zatamnio štopaljke. Unutra sam promenio RCD310 za RCD510, stavio ukrasne lajsne na pragovima i stavio alu papučice.

Na red je došlo sređivanje eksterijera. Kupljen spojler za peta vrata.
Felne su bile crne i blago oštećene, pa sam ih odneo na sređivanje. Ofarbane su u nešto svetliju nijansu sa perlicama.

Zatim sam poradio na muzici. Imao sam već vufer i pojačalo, ali je vufer bio u tubi, pa sam ga prepakovao u kutiju. Skrojena je po meri gepeka, da ne bi zauzimala previše mesta.

Zamenjen običan filter vazduha K&N filterom.

U međuvremenu je stavljen GTI body kit. Prednji branik, zadnji branik... Pragove sam uzeo za R20. Branici stavljeni, a u međuvremenu je Pirke promenio izduv. Probao sam kako će izgledati sa pragovima, ali nisam imao vremena da ih namontiram.

Diskovi su se potrošili, pa sam i njih zamenio ATE Power diskovima i pločicama.
Posle pokušaja montiranja pragova sa prefarbao kočnice u neon zelenu. Hteo sam nešto malo drugačije. Auto je nakon toga očišćen glinom i voskiran - spreman za odmor.

Pragovi će sačekti na malo slobodnog vremena, a onda šaljem slike konačnog izgleda.
Pošto sam dobio prinovu, stavio sam mali detalj na zadnje staklo...